من بچه هام مدرسه میرن نهایت پنجشنبه جمعه بتونم دو روزی خواب راحت داشته باشم حالا مشکلات شخصی زندگیم که بماند چقد میریزم تو خودم و افسرده و عصبیم
هر بار مریض میشه خفیف هم باشه میگه بیا ناهار شامم بپز با بچه های کوچیک باید برم بیام یا بمونم و فرداش خونه تکونی هم بکنم خسته کوفته برگردم در حالی ک خاهرم ۱۷سالشه خونه نشسته ب بهونه درس دشت ب سیاه سفید نمیزنه چیزی بگی هم سربالا و با نهایت غرور جواب میده ی برادر ۲۴ساله بیکار هم خونس ک اونم کاری نمیکنه یعنی گناه من چیه ک با وجود بچه های کوچیکم باید برم کارای اونارو انجام بدم بعد ب مامانم بگم فلانی چرا انجام نمیده ی دو تا پیش دست اب نمیکشه میگه فلانی درس داره نمیبینی یعنی ما زندگی نداریم؟ یا از بس شوهر من ب من عزت احترام نمیزاره و کوچیکم کرده از لحاظ مالی هم ضعیفه منو کوچیک میبینن ضعیف میبینن هی توقع دارن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه اینم نمیخوان، سوسیس سرخ کردن که بلدی نمیخواد، ۵ دیقه ای درست میشه، سوسیس بخورن، نون پنیر بخورن
تو خدنگشون که نیستی
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون از لحاظ مالی و کلا شوهرم بی ابروم کرده حس میکنم خیلی منو بی ارزش میبینن درسته کادو های کوچیک میدن خوشحالم میکنن ولی داداشم و خاهرم بهترین لباس های مارک و گوشی ماشین مامان بابامو استفاده میکنن دست ب سیاه سفید نمیزنن ولی. بهترینارو میخرن براشون
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
حق با شماستبنظرم به داداشت بگو کار های خونه رو انجام بده
اصلا ب روشون نمیارن خونه سه طبقس دو واحد کامل وسایل داره یکی از واحدارو دادن داداشم نشسته حمومشو همیشه من باید برم بشورم جارو و گردگیری رو من باید انجام بدم تازه هیچوقت تشکری هم نشده اخرش دعوا شده چون منم خسته میشم بهشون گوشزد میکنم فلان کار کوچیک رو حداقل خودتون انجام بدین مامانم سریع حرف زده ک میای ی کار میکنی منت میزاری
اصلا ب روشون نمیارن خونه سه طبقس دو واحد کامل وسایل داره یکی از واحدارو دادن داداشم نشسته حمومشو همی ...
اصلا نرو
زنگ زدن هم جواب نده یا بگو کار دارم
اینقدر بگو تا دیگه زنگ نزنن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄