2777
2789
عزیزم من رفتم خودم . الحمدلله امسال قسمتم شد و کل خانواده رو من ثبت نام کردم از زیر و بمش خبر دارم . ...

گلم الان به هر نفر که زمینی بره کربلا چقدر ارز میدن اصلا چه ارزی میدن و چقدر سود روشه 

عزیزم من رفتم خودم . الحمدلله امسال قسمتم شد و کل خانواده رو من ثبت نام کردم از زیر و بمش خبر دارم . ...

گلم الان به هر نفر که زمینی بره کربلا چقدر ارز میدن اصلا چه ارزی میدن و چقدر سود روشه . و اینکه الان من بخوام برم کربلا اون ارز رو چجوری باید بگیرم و چقدر پول لازمه . ممنون میشم همه سوالامو جواب بدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم احتمالش هست اما میدونی ممکنه بود یک درصد دوست این خانم اون پول رو برداره برای خودش چرا به حساب ...

نه نمیتونه به حساب هر کسی بریزه . ماجرا ارز مسافرتیه قطعا . اونم بارکد پاسپورت میخواد کد ملی و شماره حساب و سیم کارت همه اینا باید مال یه فرد باشه . این ارز مسافرتی خیلی ماجرا شده بود قبلا توی فرودگاه امام میدادن مردم هجوم میاوردن بازم دولت سختش کرد گذاشت بعد گیت اخر که قطعا فرد مهر خروج بخوره بعد دلارو تحویل بگیره بازم یکی پیدا میشه اینجور سو استفاده میکنه . متاسفانه قانون هر چقدر اصولی و سفت و سخت و فکر شده باشه ‌تا مردم ذهنشون قانونمند نباشه این مملکت درست نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه نمیتونه به حساب هر کسی بریزه . ماجرا ارز مسافرتیه قطعا . اونم بارکد پاسپورت میخواد کد ملی و شماره ...

احتمالا همینی که شما میگی باشه اما اومدیم یک نفر که کل پول به حسابش ریخته شده با پولا فرار کرد یا کلی مالیات براش اومد اونموقع چی

گلم الان به هر نفر که زمینی بره کربلا چقدر ارز میدن اصلا چه ارزی میدن و چقدر سود روشه . و اینکه الان ...

خواهش میکنم عیب نداره بپرس . خداوکیلی اگر دوستت دید این کارو کرده رییس کاروان بره شکایت کنه حج و زیارت . چه معنی داره که کسی با اسم امام حسین مردمو به بازی بگیره و راحت بگرده ؟ 

ببین خرداد که من میرفتم فقط به هوایی میدادن . برای همین گفتم به دوستت بگو بره اپلیکیشن بله رو چک کنه . چون من همین الان هم باز کردم زده فقط به هوایی میدن . این رییس کاروان یه زد و بندی کرده . اینا هم بی خبر همکاری کردن 

احتمالا همینی که شما میگی باشه اما اومدیم یک نفر که کل پول به حسابش ریخته شده با پولا فرار کرد یا کل ...

به نظر من واریز و برداشت لحظه ای اتفاق میفته نهایتا یکی دو روز . انقدری نیست که پول بمونه و طرف فرار کنه ‌ بعدشم اون بنده خدایی که این داره ازش سو استفاده میکنه زائره انقدر ذوق زیارت کربلا داره که هر چی اون میگه چشم بسته انجام میده . خیلیا هم هیچ اگاهی روی حسابشون ندارن خصوصا افراد سن بالاتر یا حتی بعضی جوونا پول بیاد و بره متوجه نمیشن برای همین رمز پویا به دست اومد که در لحظه ازت رمز بخواد بفهمی یه خبری شده تو حسابت . میگم هر چی دولت فکر میکنه سفت و سخت ترش کرده اینا هی راه پیدا میکنن .