من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خوشبختانه چهره ی خوبی دارم طوری که اغلب فامیلا به خاطر چهره ام فک میکردن من زود ازدواج میکنم اما نکردم ناراحت هم نیستم خواستگار داشتم و دارم اما با استاندارد هام نمیخونن الان ۳۲ سالمه نمی ترسم نگران هم نیستم چون روی رشد خودم کار میکنم و میدونم ازدواج نه تضمین خوشبختیه نه تضمین تنها نبودن
چطور روی رشد خودت کار میکنی بگو منم انجام بدم شاید خلاص شدم ازاین فکرای مزاحم
ببین به خدا دور و بر من از تو هم بدترن اغلب زیر ۲۵ ازدواج میکنن و حتی وقتی سنت از ۲۵ گذشت و مجرد موندی دیگه بهت احترام لازم رو هم نمیزارن چون اینجا احترام با همسر بودن و مادر بودن کسب میشه من اماااااا با خودم گفتم چرا باید مثل اینا باشم؟ چرا برم با آدمی که نمیفهمه منو فقط واسه اینکه اینا بهم احترام بزارن؟ چسبیدم به تحصیلاتم
سن مناسب ازدواج دختر از 25 تا 33 هست و شما دقیقا تو بهترین سنی
خیالتم راحت مردم این روزا گرفتارتر از اونن که دغدغشون شوهر کردن یا نکردنت باشه اگر هم حرفی بزنن بدون اون ادم ذاتش کلا فضولیه ازدواج هم کنی میپرسه عروسیت کی هست عروسی کنی میگه کی شکمتو میدی جلو یه توله بیاری دنیا بچه اول رو بیاری میگن خب بچه دوم رو کی میاری که این تحفت تک فرزند نمونه به سن مدرسه برسه میگن معدلش چجوریه و ....
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿