2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا چن وقتیه همش نگران ازدواجمم ولی قبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست

طبیعیه

منم پون اطرافیانم سن کم ازدواج میکنن یه شدت نگرانم

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس وقتش کیهخب میگن دهن مردمو که نمیشه بستیه برچسب ترشیده میچسبونن پیشونی آدم ازاین کلمه متنفرمتو چن ...

من ۳۴

خودت باید عاقل باشی بنظرت چون مردی تو زندگیت نیست ترشیدی؟

بنظرت زن تاریخ انقضا داره؟

دهن آدم ها برای هر چیزی بازه مهم اینه خودت زندگیت رو چجوری ببینی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

منم مثل خودت بودم 

فک میکردم تا ۳۰ ازدواج نکنم جواب مردم رو چی بدم 

نگاه هاشونو چه طور تحمل کنم؟

من خوشبختانه چهره ی خوبی دارم طوری که اغلب فامیلا به خاطر چهره ام فک میکردن من زود ازدواج میکنم اما نکردم ناراحت هم نیستم خواستگار داشتم و دارم اما با استاندارد هام نمیخونن الان ۳۲ سالمه نمی ترسم نگران هم نیستم چون روی رشد خودم کار میکنم و میدونم ازدواج نه تضمین خوشبختیه نه تضمین تنها نبودن 

من ۳۴خودت باید عاقل باشی بنظرت چون مردی تو زندگیت نیست ترشیدی؟بنظرت زن تاریخ انقضا داره؟دهن آدم ها ب ...

زن که تاریخ انقضا نداره و من از تفکرات قدیمی متنفرم

ولی دهن مردمم نمیشه بست 

زن که تاریخ انقضا نداره و من از تفکرات قدیمی متنفرمولی دهن مردمم نمیشه بست

بخاطر مردم زندگی کردن اشتباه محضه

شما ازدواج کنی پس فردا میگن کو بچت

کو بچه دوما

کو شوهرت 

چرا باهاش قهری

و هزار چیز دیگه

آره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
منم مثل خودت بودم فک میکردم تا ۳۰ ازدواج نکنم جواب مردم رو چی بدم نگاه هاشونو چه طور تحمل کنم؟من خوش ...

چطور روی رشد خودت کار میکنی بگو منم انجام بدم شاید خلاص شدم ازاین فکرای مزاحم

زن که تاریخ انقضا نداره و من از تفکرات قدیمی متنفرمولی دهن مردمم نمیشه بست

این مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن 

ازدواجت خوب نباشه هم یه جور پشتت حرف میزنن 

بچه نیاری هم یه جور پشتت حرف میزنن

بچه بیاری هم یه جور پشتت حرف میزنن 

زندگیتو به حرف مردم گره نزن 

چطور روی رشد خودت کار میکنی بگو منم انجام بدم شاید خلاص شدم ازاین فکرای مزاحم

ببین به خدا دور و بر من از تو هم بدترن اغلب زیر ۲۵ ازدواج میکنن و حتی وقتی سنت از ۲۵ گذشت و مجرد موندی دیگه بهت احترام لازم رو هم نمیزارن چون اینجا احترام با همسر بودن و مادر بودن کسب میشه من اماااااا با خودم گفتم چرا باید مثل اینا باشم؟ چرا برم با آدمی که نمی‌فهمه منو فقط واسه اینکه اینا بهم احترام بزارن؟ چسبیدم به تحصیلاتم 

درس میخونم 

تخصصی مطالعه میکنم 

انگلیسی رو تموم کردم 

فرانسوی رو شروع کردم 

فیلم میبینم 

باشگاه میرم 

با دوستام میرم بیرون 

و...

چطور میشه از شر این فکرا خلاص شد؟؟

نمیدونم والا

من که هنوز فکر میکنم

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

سن مناسب ازدواج دختر از 25 تا 33 هست و شما دقیقا تو بهترین سنی

خیالتم راحت مردم این روزا گرفتارتر از اونن که دغدغشون شوهر کردن یا نکردنت باشه اگر هم حرفی بزنن بدون اون ادم ذاتش کلا فضولیه ازدواج هم کنی میپرسه عروسیت کی هست عروسی کنی میگه کی شکمتو میدی جلو یه توله بیاری دنیا بچه اول رو بیاری میگن خب بچه دوم رو کی میاری که این تحفت تک فرزند نمونه به سن مدرسه برسه میگن معدلش چجوریه و ....

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿