2777
2789

فقط خدا کمکم کنه برای خونه تکونی، دلم یه خونه تکونی مفصل با تعویض مبلمان میخواد

لباسم بیشتر لباس خونگی لازم دارم

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنوز لباس زمستونیامو کامل نخریدم 🙂‍↔️

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آهان همه پوشیدن

آره من که خوشم نمیاد اصلا نخریدم نه به خاطر اینکه همه پوشیدن هم جنس خوبی نداره هم قشنگی ندارن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اول پاییز برای شوهرم شلوار وکاپشن کتان پاییزی بهاری گرفتیم وپیراهن نو داره تو کمد  نپوشیده وکفشم همیشه یه جفت واسه مهمونی داره  اونارو میپوشه  این از شوهر جان😅لباس خونگی هم تابستون خریدم برای هممون هیچی لازم نداریم ...برای پسرمم تولدش همه چی خریدم یا عکس گرفته نپوشوندم هرسال اینجوری میخرم کلا همه چی نگه میدارم برای عید میپوشه فقط کفش نداشت که اونم دیروز خریدم.....خودمم کفش نو دارم مهرماه خریدم از تک سایزا ۱تومن گرفتم ....یدونه فقط شلوار میخرم ...مانتو دارم اما نمیشه پوشید هواسرد میشه تا اخر اردیبهشت شهرما.....بارانی کتان دارم میپوشم ....شال وروسری هم فراوان دارم نو ....تمام.

اهان جورابم هممون داریم با جین میخریم 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بنظرم اگه مجبور نبودیم بریم عید دیدنی عالی میشد.هرکس هر طوری که دوست داره عید نوروز رو جشن بگیره

مگه جی نیشه یه عید دیدنی رفتن خیلیم لذتبخشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚