2777
2789
عنوان

رورم ساخته شد دارم واسه مردن آماده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 31 پست
یه درصد فکر کن بهم بگن فلان بیماری داری. اون وقت چی میشم

خدا هرکس و تو هرشرایطی بذاره، قبلش به همه چیش فکر کرده، بعد اونو تو اون شرایط قرار داده. نگران نباش...به خدا تکیه کن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دندون سالم چرا باید کیست کنه

عزیزم شاید ی دندون خراب داری زده ب دندون سالمت بعد ی دندون رو میبینی از رو سالم هست ولی وقتی عکس بگیری میفهمی از داخل داغون شده 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شاید ی دندون خراب داری زده ب دندون سالمت بعد ی دندون رو میبینی از رو سالم هست ولی وقتی عکس بگی ...

نه این دکتر دندونپزشک گفت دندونات سالمه. تازه گفت اینم چیز مهمی نیست فقط یه عکس بگیر خیال خودت راحت شه ولی من وحشت کروم

یکی سر پا موند و رسید:)

منم چندسال یچی سفت زیر لثه دارم یعنی خطرناک

والا این دکتره گفت اگه استخون فک باشه عیب نداره اگه هم که غدد بزاق خودته هم مهم نیست ولی ممکنه توده باشه

گفتم پس یعنی میمیرم گفت نه چون این چند سال اذیتی نکرده چیز خاصی نیست ولی من حسم میگه کارم تمومه

نه این دکتر دندونپزشک گفت دندونات سالمه. تازه گفت اینم چیز مهمی نیست فقط یه عکس بگیر خیال خودت راحت ...

خب دورت بگردم دکتر هم گفته چیزی نیست پس چرا ترسیدی بعد عزیزم تا خدا نخاد ی برگ از شاخ نمیفته توکل ب خودش بکن

والا این دکتره گفت اگه استخون فک باشه عیب نداره اگه هم که غدد بزاق خودته هم مهم نیست ولی ممکنه توده ...

من زیر دندونم ک عصب کشی کردم قبلاً دراومده گاهی هم درد می‌کنه سفتیش از روی صورتم هم معلومه

خب دورت بگردم دکتر هم گفته چیزی نیست پس چرا ترسیدی بعد عزیزم تا خدا نخاد ی برگ از شاخ نمیفته توکل ب ...

مرسی عزیزم. نمیدونم دیگه. واقعا حال روحیم به هم ریخته ست

دکترا همیشه آخرین احتمال خطرو به مریض میگن ،اون فقط احتمال داده 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مرسی عزیزم. نمیدونم دیگه. واقعا حال روحیم به هم ریخته ست

فدات عزیزم حق بهت میدم ولی استرس نداشت باش من که میگم هیچی نیست فقط ترسیدی 

دعام کن. من واقعا میترسم

ان شاالله چیزی نیست ،نترس عزیزم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
فدات عزیزم حق بهت میدم ولی استرس نداشت باش من که میگم هیچی نیست فقط ترسیدی

💚💚فردا میرم عکس میگیرم ببینم چیه اگه میتونی دعام کن

💚💚فردا میرم عکس میگیرم ببینم چیه اگه میتونی دعام کن

حتمان عزیزم ی خبری هم بهم بده گلم😘