2777
2789
چیترای ، انوش ، آرنیک ، آمیتیس ، آندیا ، گیلدا ، مایا ، آرامیساینارو سرچ کردم ، از اصیل و فارسی بودن ...

تشکر😍🌱

آرنیک فکر میکنم اسم پسر باشه،جایگذینش آرنیکا هست برای دختر

درسته اصیل هستن✨

لطف کردید✨

یه اسمی بزار که همیشه خوشحال باشه اسمش اینه مثل من عاشق اسممو از پدرم ممنونم اینو گذاشته ساحل

به به ساحل خانم

آره دقیقا...برای همین سخته

همش خودمو جای  اون بچه میذارم که 20-30سال دیگه چه حسی داره به اسمش

خودمم خیلی خیلی اسممو دوست دارم😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تشکر😍🌱آرنیک فکر میکنم اسم پسر باشه،جایگذینش آرنیکا هست برای دختردرسته اصیل هستن✨لطف کردید✨

فکر نکنم فرقی داشته باشه 

الان من اصلا نمی‌دونستم اسم دختر یا پسر چون به هر دو میاد

خواهش میکنم🩷

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

منم بچه دختر میخام چیکار کنم ؟روش خاصی داره یا چی؟میخام ۳ تا دختر داشته باشم

نمی‌دونم والا من تو می نی سایت دیدم میگن سردی جان بخورین بچه دختر میشه

بچه های من یکی در میون دختر پسر شدن رژیم خاصی نداشتم یعنی اصلا برام مطرح نبود جنسیت راستش

البته نظرات و سلیقه ها متفاوته ولی من اعتقادی به اسم قدیمی ندارم این مسئله که شما میگید هم فقط ما ای ...

بله دوست عزیز ولی به هرحال ماهم تو ایران زندگی میکنیم. اینکه بچه درآینده از اسمش خجالت بکشه، قشنگ نیست. مثلا زمان مادرها و مادر بزرگهای ما اسم کبری و سکینه و خدیجه اسم خوبی بود. ولی زمان ما هرکی اسمش اینجوری بود واقعا خجالت میکشید. اعتماد به نفسشون و ازدست میدادن. الان خیلی ها میگن مثلا بچه ای که اسمش آتریسا هستش، تو بچگی خوبه ولی وقتی پیر بشه مسخرست اسم یه پیرزن آتریسا باشه، ولی خب اینو درنظر نمیگیرن اونموقع همه پیرزنا اسماشون اینجوریه و اتفاقا اونی که اسمش قدیمی تره، به چشم میاد و خجالت میکشه...

البته قصدم نقض حرف شما نیست، فقط عقیده خودم و گفتم. به قول شما بحث سلیقه ست🌷

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بله دوست عزیز ولی به هرحال ماهم تو ایران زندگی میکنیم. اینکه بچه درآینده از اسمش خجالت بکشه، قشنگ نی ...

حرفتون درسته گلی 🩷

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تاحالا اسم گندم و نشنیدی عزیزم؟

شنیدم مثلا یکی از فامیلای ما ۴۰ سالشه اسمش گندمه

لازم نیس اسمای ایرانی رو برام یاداوری کنی😏

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁