2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9272 بازدید | 251 پست

کار خوبی کرده داداشت. میگه مشکلی ندارم شما چرا دخالت کردید.مادرت هم وقتی دیگه پسرشو ندید متوجه میشه گذشته اون دورانی که عقایدشو به بقیه تحمیل کنه.هیچوقت اینقدر تند کامنت نذاشتم هیچ جا ولی تعصب الکی و خشکه مذهبی اعصابمو میریزه به هم. 

واااا زن مادرته مگه مادرت میخواد تصمیم بگیره عجب این نسل مادرشوهرای فتنه هم تموم نمیشه من خودم با حج ...

به خودت هم افتخار میکنی نه ?

همونی که بهتون گفته روسری بندازین ...همونم بهتون امر به معروف و نهی از منکر رو گفته 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشم با حجاب هیچ مشکل نداره مامانم خیلی خیلی پیچید دختر رفت

مادرتون کلا راضی نبودن از این وصلت

زورشون هم به برادر بی تربیتتون نمی رسید تصمیم گرفتن اینجوری مخالفت خودشون هم به شما هم خانواده دختر نشون بدن نمیگم کارشون درست بوده ولی این وصلت اشتباهه قیدش رو بزنید

شما هم با عرض احترام اگر دختر یا خواهر من بودی همچین میزدم توی دهنت پر خون بشه

دیگه هیچوقت راجع به مادرت اینطور صحبت نکن هر چقدرم ازش دلخور بودی یا بدی کرد

به خودت هم افتخار میکنی نه ?همونی که بهتون گفته روسری بندازین ...همونم بهتون امر به معروف و نهی از م ...

هرکیو میزارن تو گور خودش فک کردی ی ادمی ک بی حجابه با ی گفتن من میره روسری سر میکنه ؟؟؟ 

(هیچ اجباری توی دین نیست )

کار خوبی کرده داداشت. میگه مشکلی ندارم شما چرا دخالت کردید.مادرت هم وقتی دیگه پسرشو ندید متوجه میشه ...

این دو خانواده زمین تا اسمون با هم فرق دارن

و هیچکدوم دو طرف اونقدر محتاط نیستن که بخوان با هم سازش کنن

مردها حرف زیاد میزنن درصد کمی بعدا بهش عمل میکنن 

این دو خانواده حتی روز عروسی هم همو تیکه پاره میکنن بابت همه چیز اختلاف نظر شدید دارن

رفتار مادر رو تایید نمیکنم زورش نرسیده به پسرش مخالفتش رو اینطوری وسط خواستگاری ابراز کرده که اشتباه بوده کارش و تقریبا توهین به خانواده دختر ولی بهتر همون اول تکلیف مشخص شد

ولی این پسر و دختر بی چشم و رو باید ادب بشن 

چنین پسری که بابت اشتباه مادرش اینطور باهاش رفتار میکنه من جای اسی بودم جوری میزدم توی گوشش این سیلی تا ابد یادش بمونه

گرچه که از عنوان اسی مشخصه خودش هم سیلی لازمه

هرکیو میزارن تو گور خودش فک کردی ی ادمی ک بی حجابه با ی گفتن من میره روسری سر میکنه ؟؟؟ (هیچ اجباری ...

لااکراه فی الدین بقیه هم داره هاا... فقط اون قسمت اولش نیست! 

ببین. فقط حجاب نیست.

همین تبعیض ها... خیانت ها.... رشوه بده کارت جلو بره ها.... 

نزول... دزدی ها.... همه ی این ناهنجاری ها که هست. هممونم میبینیم... نتیجه ی افکار بمن چه به تو چه ی خیلی هاست.

اون مثال گور فلانم دیگه نگو. هممون تو جامعه زندگی میکنیم... رفتار هرکس چه درست چه نادرست  رو بقیه اثر داره.

مرد رفت. اره میره تو گور خودش. ولی تا زنده هست انرژیش به بقیه میرسه.  

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
لااکراه فی الدین بقیه هم داره هاا... فقط اون قسمت اولش نیست! ببین. فقط حجاب نیست.همین تبعیض ها... خی ...

من چندین نفر از دوستام ک‌ حجاب خوبی نداشتن یا نماز نمیخوندن بدون اینکه من بهشون بگم چیکار کنید بعداز دو سه سال دوستی خودشون نماز خون شدن و با حجاب ...

میدونی راه درست چیه راه درست اینه ک خودمون انجام بدیم بقیه خودشون با عقل و قلبشون میتونن یاد بگیرن از ما

با اخم و‌تخم کردن و هشدار دادن کسی مسلمون نمیشه دوست عزیز اگه باور نمیکنی امتحان کن چنتا فحش هم میخوری ازش 

چون ب خودتم بگن ی کار کن لج می‌کنی بدتر میکنی 

من خودم ب کسی هشدار نمیدم ولی با کارام با شخصیتم با مهربونیم باعث جذب افراد ب راه درست میشم ن با کارهای اشتباه باعث شم افراد از دین بدشون بیاد 

من چندین نفر از دوستانم ک خودشون ب من گفتن تخت تاثیر من نماز خون شدن چندین سالع دارن نماز میخونن از این بابت خیلی خوشحالم 🙂🙂

0 نفر

پسرا تا تو چاه نیفتند عقلشون سر جاش نمیاد 

پدر و مادر خوبی بچشون میخواند تازه واسه پسر آوردن چه ذوقی می‌کنند آخرش پسر در جوانی اینجوری ذوقشون کور میکنه ولشکن عقل نداره بذار بره تو چاه 

بحث حجاب و... نیست پدر دختره ام درست حرف نزده 

ما یه خانواده مذهبی هستیم البته حجاب مانتو دو روسری داریم اهل دود و این جور چیزا هم نیستیم دختر یکی از دوستانمو که چندین سال میشناختم و برای پسرم در نظر گرفته بودم یه شب رفتم منزلشون تا مطرح کنم دیدم شوهرش کلا قران برده زیر سوال و از دین و خدا ایراد میگیره و بعد متوجه شدم اهل دود و ...اینا هم شده هیچی نگفتیم و اومدیم خونه چون واقعا به مشکل میخوردیم به نظرم هم کفو بودن خیلی مهمه

الان چادر میزاری؟ من خودم چادری ام ولی چادر اصلا واجب نیست یه فضیلته مثل خوندن نماز شب کسی رو نباید ...

نه اصلا  زیر  بار نرفتم  حجابم از قبل  خیلی  پوشیده تر شد ولی  چادر اصللااااااا 

نه این خود پسره اوکی بود کاملا با منمیگفت هرجور راحتی بپوشمامان عوضیش اومد تیکه انداخت و بهم خورد

منم شوهرم  اوگی  بود   مامانش  انقدررررر  گفت بهش پرش کرد  انداخت جون من

,ما دو تا فامیل دو مورد این شکلی. داشتیم به طلاق ختم شد

ببخشید مگه کافره  که به دین خدا اعتقاد نداره 

اتفاقا دختر ایشون اشتباه کرده برادر مذهبی شما رو راه داده وقتی خودش اعتقادی نداره 

اتفاقا این جور خانواده دنبال همین جوون های مذهبی ساده هستند چون می دونن پاک هستند ولی خودشون هیچ اعتقادی ندارند بی خود می کنن خواستگار مذهبی راه میدن 

همون بهتر برادرت قهر کرد رفت 

جوون مذهبی رو میگیرن بی نماز شراب خوارش می کنن تحویل شما می دن 

بهتره دخترشون با یه کلفر ازدواج کنه چرا شما رو راه داده؟؟؟