2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9470 بازدید | 253 پست
بیخود نگین ربطی نداره به مادرازدواج که بکنین، با خانواده طرفم ازدواج کردین. همین تفاوتآتیش میشه میفت ...

ربطی نداره پسره گناهی نداره مادرش به قدر کافی رشد شخصیتی نداشته تو این سن خیلی راحت با حذف افراد سمی زندگی میشه با اونی که دوستش داری زندگی خوبی بسازی 

کاش تو اینجا بودی 💔

حرف مامانت خوب نبوده ولی پدره چقدر بی شخصیت بوده میتونسته با احترام بگه نظر دخترم منفیه

خدا بزنه کمرش

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین اونم میدونم دیگه نمیاد سمت مامانم

برادرتون چند سالشه؟

ببخشید میپرسم آیا برای ازدواج به غیر از ظواهر چیز دیگه ای هم آلویت داره براش 

مثلا شغلش چیه خونه داره ماشین تحصیلاتش چقدر اصلا آمادگی ازدواج داره؟

چون پسر ها معمولا دوره سنی علاقهذوافر به ازدواج دارند منطقی نیستن اون دوران تا ۲۴سالکی

از ۲۴به بعد از قضیه ازدواج میگذرن و زیاد ازدواجی نمیشن

با دختر قبول نکرد تازه اجباری میگه مذهبی باش

اگر برادرت مذهبی نیست پس مادرت باید قبول کن که باید یک دختر مثل خودش براش بگیر هر چند که مادرت اذیت میشه 

ولی اگر فردا یک دختر مذهبی هم بگیر باز داداشت اذیت میشه اون دختر هم اذیت میشه 

در کل اینکه بچه ها اعتقاداتشون با خانواده یکی نیست شرایط سخت میشه مخصوصا اینطور خانواده هایی که نمیتونن بپذیرند بچه هاشون باهاشون متفاوتن 

ولی خوب اینکه اعتقادات زن و شوهر شبیه هم باشه بنطرم ارجحیت دار که  اعتقادات عروس با خانواده شوهر یکی باشه

اگر خود داداشت هم مذهبی بود باز قصیش فرق داشت

حرف مامانت خوب نبوده ولی پدره چقدر بی شخصیت بوده میتونسته با احترام بگه نظر دخترم منفیهخدا بزنه کمرش

نه حرف مادر استاتر خوب بود 

نه برادر 

نه پدر دختره 

پدر دختره نیتونست بگه تو این مورد باید دختر و پسر ببینیم چی میگن 

هم خودت هم داداشت اصلا تربیت درستی نداشتین. یه نگاه به عنوان خودت و کارای داداشت کن....

بیشتر برای مادرت متاسفم که توی تربیت بچه هاش شکست خورده...

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

مادرتون هم اگه الان کاری نمیکرد مطمئنم برادرتون بعدا با اون خانم حتما به مشکل میخورد چون اختلاف عقیدتی خیلی مشکل ساز میشه

اما خب مادرتون باید این مسئله رو اروم حل میکرد نه اینکه اینطوری کنه...

نه حرف مادر استاتر خوب بود نه برادر نه پدر دختره پدر دختره نیتونست بگه تو این مورد باید دختر و پسر ب ...

واقعا خیلی ناشیانه رفتار کردن

تقصیر پسره هم هست وقتی میبینی طرف مقابل هیچ اعتقادی نداره مادرشم ب شدت اعتقاد داره بنظرم کات میکرد بهتر یود تا مرحله خواستگاری

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

واقعا خیلی ناشیانه رفتار کردنتقصیر پسره هم هست وقتی میبینی طرف مقابل هیچ اعتقادی نداره مادرشم ب شدت ...

تاثیرات اینستا هست دیگه وگرنه عشق کشک چی 

چند صباحی بعد فارغ میشه 

تو شبکه های اجتماعی خیلی چیزا رو عادیسازی میکنن به خصوص مسایل اخلاقی اجتماعی رو 

از همین مسیله گرفته تا دوست پسر و دوست دختر داشتن متاهلین و روابط آزاد قبل ازدواج