2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9282 بازدید | 251 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین مشکل شمارو من و شوهرمم داریم

اما برعکسش

من و خانوادم مذهبی هستیم اما خاندان شوهرم نه

وقتی خونشون نماز بخونی فقط مسخرت میکنن

من محجبه نیستم اما مادرشوهرم به خاطر یه شال انداختنم همیشه مسخرم میکنه

۴ ساله دعوا داریم

اصلا ازدواج ما اشتباه بود

چرا مربوط نیست؟مگه بیگانه ن با هم ک خواستگاری پسرش بهش مربوط نیست

ببین پدر و مادر حق دارن ب فرزند راه درست رو فقط نشون بدن حق دخالت ندارن غلط و درست رو نشونش بدن مزایا و معایب هم همینجور ولی نمیتونن بگن حتما باید با فلانی ک ما میخوایم ازدواج کنی حتما باید این رشته رو بری

اگر داداشت خودش ادم مذهبی نیست و به این چیزا اعتقاد ندار  مامانت باید کوتاه میومد چون داداشت باید با یکی ازدواج کن که مثل خودش باشه 

اگر داداشت هم مذهبیه همون بهتر که بهم خورد چون الان داداشت داغه بخاطر دوست داشتن کوتاه اومده بعدا ممکن نظرش عوض شه

مادرش چیز بذی نخاسته؟؟؟مادرش نهاایت دخالت رو کرده هااا

عزیزم چیزی مطابق مذهب و اعتقادی ک پسرش و بزرگ کرده و درش رشد پیدا کرده خواسته ..اگر قرار باشه حتی در مجلس خواستگاری هم بزرگ تر ها دخالت نکنن پس برای چی بزرگ ترارو میبرن ؟

کار پدر مادرت اشتباه بوده قبل خواستگاری می‌دونستن کجا قراره برن خواستگاری  و دختر چطوره میتونستن از اول نرن      اما در مورد برادرت وقتی اعتقادات خانواده رو میدونه و اینقدر احمقه که به احساس اون دختر توجه نمیکنه و خودخواهانه اونو انتخاب میکنه و فقط خواست خودش مهمه و اصلا فکر نمیکنه بعدا چقدر از طرف خانواده شوهر بهش توهین میشه     اون دختر هم چرا باید اجازه می‌داد این مورد مشکل دار که خانوادش هم کفو نیستن بیان خواستگاریش  اما حرف آخر اون پسر بی‌شعور که نمیتونه در عصبانیت خودشو کنترل کنه و مادرشو فحش میده فردا با کوچیکترین تنشی تو خونه چه بلایی قراره سر اون دختر بیاره 

ببین مشکل شمارو من و شوهرمم داریماما برعکسشمن و خانوادم مذهبی هستیم اما خاندان شوهرم نهوقتی خونشون ن ...

ببخشید که سوال میکنم قصدم ناراحت کردنتون نیس ولی چطور باهم با این همه تضاد ازدواج کردین

همیشه نظراتت با امضات متفاوته چند بار نظراتت به چشمم اومده

رفتم امضاش خوندم دقیقا مطابق با امضاش نظر داده و به نظرم کاملا درست میگه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
همین باباش عصبی شد به مامانم گفت دختر من همین بس

امان از این مادرشوهرا

مادرشوهر منم‌همینه مامانم اینا به حجابم گیر نمیدن این هی موهاتو فلان کن الان کن منکه اصلا اهمیت نمیدم به دستوراش🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨