2777
2789
عنوان

15روز دیگه عروسیمه و باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 35 پست

عیب نداره اگه خانواده ات حساسن که حتمن شب ازدواج ....بله 

همون بگو ۷ماه بدنیا اومده 

وگرنه عیب نداره 

طرف ۹ماه کامل بوده عروسی گرفته هفته بعدشم بچش بدنیا اومده اینقدر استرس نکشیده 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترخاله من ۶ماهش بود کسی نمیدونس این بارداره عروسی هم گرف تازه الانم همه برای بچش میمیرن باورت نمیشه بچش چقدر قدمش خیر بود زندگیش خیلیی خوب شد اگه شرایط داری بچتو نگه دار و ب بقیش فکر نکن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

زن داداش منم شب عروسیش دو ماهه باردار بود ما فهمیده بودیم ولی به روشون نیاوردیم،بعدشم گفت کیسه آبم پاره شد بچم زود به دنیا اومد تموم شد و رفت،دخترش الان ۱۲ سالشه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

غصه ی الکی نخوری چون کاملا تاثیر میذاره رو نی نی

بیخیال

خیلیا تو شرایط شما میشن

بهش فکر نکن

خداروشکر ۱۵ روز دیگه میری خونه ت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

عزیزم.. اصلا فکر همچین چیزایی نکن...

ا نقدر ک تو حواست ب این تاریخا هست مردم اصلا یادشون نمیمونه..

کسی نمیشینه حساب کتاب کنه ببینه چقدر گذشته و بچه کی ب وجود اومده و کسی ب دنیا اومده و....

اینا تو ذهنت...

ببین من حامله بودم هر کی منو میدید میگفت وااااای هنوز ب دنیا نیومد تو یه سال حامله آیینی... بعد میگفتم که نه تو ابانه دوباره  هفته دیگه ش میپرسیدن چند ماهه الان کی ب دنیا میاد....

اتفاقا الان خوشحال باش که همزمان با عروسیت و کار های عروسیت ر و انجام بده..‌

و شرایط عروسی گرفتن و داری...

اولای سال عروسی دختر خالم بود کلیم رقصید وحال کرد سه چهار ماه بعدش خبر دارشدیم که اون موقع مثل شماباردار بوده کسیم چیزی نگفت الانم بچش یکی دوماهه دنیااومده

لطفالایک نکنید،ممنون