2777
2789
عنوان

حاضرین از تهران برید شهرستان کوچیک زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 70 پست

من تو این شهر هم غریبم راهم خیلی دور اره از خانواده ولی واقعا تهران خیلی سختمه گاهی میام خونه خواهرم واقعا دلم میگیره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده پدری من منطفه بالایی میشینن باز میگن یکم الوده س ولی خب اینجا نی نی سایته دیگه

ببین ما ها دیگه به آلودگی عادت کردیم وقتی شاخص آلودگی تهران رو ۱۲۰ اعلام میکنن جهانیش میگه تهران ۱۷۰ هست ولی ما ها میگیم چیزی نیست کم شده دیروز شاخص آلودگی توی پاسداران از همه مناطق بالاتر بود ولی برای همه عادی شده متاسفانه

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

من دوماهه از تهران رفتم شمال،یه خونه معمولی فروختم و یه خونه خیلی شیک و بزرگتر خريدم یه دختر دارم فقط که تو همون شمال دانشجو هست خودم بچه تهرانم و همسرم شمالی،دلم برای تهران تنگ شده و به نظرم هیج کجای کشور تهران نمیشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من دوماهه از تهران رفتم شمال،یه خونه معمولی فروختم و یه خونه خیلی شیک و بزرگتر خريدم یه دختر دارم فق ...

اشتباه کردی خونت رو فروختی‌میدادی اجاره،اونجا اجاره میکردی

اشتباه کردی خونت رو فروختی‌میدادی اجاره،اونجا اجاره میکردی

یه خونه دیگه دارم،در ضمن همسرم اصلا نمیخواد برگرده تهران،پدرم هفت ساله اومده شمال،خواهرم هم شمال ازدواج کرده،اقوام همسر همه شمال هستن دیگه محاله برگرده تهران متاسفانه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
شما برو آزادی وایسا بعد بیا برو میدون تجریش وایسا خودت تفاوت هوا رو متوجه میشی

هر دو الوده . اگه ازادی ۱۶۰ باشه تحریش۱۵۵

ولی پاک نیست

حالا کاش تجریش نمیگفتی چون از الوده ترین میدون ها هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

میشه بیاین تاپیک اخرم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀