2777
2789
عنوان

من وسواس فکری گرفتم یا واقعا حق دارم بترسم شوهرم بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
آخه این عوضی قبلا منو میخاست و تهدیدم هم میکرد مجردی منم از رو کنجکاوی نگاه کردم ببینم چه غلطی می‌ک ...

نگاه کررنت اشکال نداشت ولی درخواست فالوش رو پدیرفتی عجیب بود!!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
آخه این عوضی قبلا منو میخاست و تهدیدم هم میکرد مجردی منم از رو کنجکاوی نگاه کردم ببینم چه غلطی می‌ک ...

خب اگه اینهمه ترس ازش داری چرا درخواست فالوشو قبول کردی آخه. آدم دور آدمای حساس زندگیش نمیچرخه که.

ولی نترس هیچ غلطی نمیکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه اون تو رو فالو نمیکنه پس چه جوری متوجه شده که استوریشو چک کردی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ربطی نداره دیده میشه تو بازدید استوری هاش

نه اسمش نمیاد فقط مخاطب‌ها میتونن ببین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍