2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیتونم ببخشمت دلم ازت شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فهمیدن احترام نذارن منم نمیذارم از خودشون بدتر میشم

دوتا راه حل داری

اولی اینکه سر وقت بشینی باهاش حرف بزنی، بگیتو دوبار دلت شکسته، من بارها.

شمام دلخوری هاتو بگی.

بگو حالا کفه من سنگینتر یا تو؟ 

دوم. به روی خودت نیار و اگر اون صحبتشو کرد بگو راجع به داداشم متظوری نداشتم و در مورد مادرت، من در حدی که احترام ببینم احترام میزارم. اگرم صحبت نکردچیزی نگی شمام.

آره فهمیدن احترام نذارن منم نمیذارم از خودشون بدتر میشم

خوبه پس . درسته که رفتار بدی داشتی و اون لحظه توی جمع بی احترامی کردی ولی حداقلش اینه که نتیجه خوبی برات داشته.

درمورد همسرت هم توصیه من اینه که باهاش صحبت کن. همیشه یاد بگیر همه مشکلات با صحبت کردن حل میشه چه با همسرت چه با بچه هات. یه جوری سر صحبت باز کن با آرامش کامل همه چیزو بهش بگو

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دوتا راه حل داریاولی اینکه سر وقت بشینی باهاش حرف بزنی، بگیتو دوبار دلت شکسته، من بارها.شمام دلخوری ...

خب خودمم بین این دو راه موندم واقعأ نمیدونم کدومش درست تره البته با شناختی ک از شوهرم دارم اولی راه بهتریه چون خیلی سادس حرف روش تأثیر داره ادم زبون نفهمی نیست اما موقعیت حرف زدن باهاش خییییلی مهمه ک اون موقعیته پیش نمیاد

اگه خواستی ویس بفرستی یه کم وسطش گریه کن ولی جوری که نمیخوای اون بفهمه گریه کردی یعتی یه بغض کوچیک که صداتم تغییر کنه اما مثلا داری خودتو نگه میداری،این خیلی جوابه،اگه خواستی رو در رو هم بگی همینکارو کن

ببین عزیزمن درکت می کنم ازمن میپرسیدن عروسیت کی هس مادرشوهرم میگفت هروقت دخترهام بگن قبل اینکه من حرف بزنم.اخرشم خواهرشوهرم گفت بیا خونه ی من کارهای من بکن یه مدت چون میگن عروس کلفت ونوکرهس نزاشتن من حتی یه. ماه عسل برم.حتی شوهرم یه عکس واسه من نگرفت ابروم رفت همه چی به دلم موند خیلی اذیتم کردن خیلی،اما یه کارکن زیاد جلوشوهرت بدی خانواده اش نگو ایندفعه دلیل هات بگو اماهمیشه جلوی شوهرت ومردم احترام بزار.پنهانی هرچی گفتن جواب بده کم نزار.وقتی جلوشوهرت بهشون احترام بزاری بعدا اونها هرچقدربخان که بدیت روبگن یادخالت کنند شوهرت کم کم اجازه نمیده.این یه سیاست هس.وبعضی وقتها غیرمستقیم بدیشون بگو مثلامن میرفتم عروسی میومدم میگفتم فلانی چه خانوادا شوهرخوبی داشت شوهرم کم کم فهمیدخانواده اش بدهستن. 

باید ی جا تاوان کاراشونو میدادن یا ن میشستن سر جاشون ؟؟؟

بله ولی اونجا جاش نبود میبینی که روی زندگی خودت داره تاثیر میذاره 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...