2777
2789
عنوان

حامله شدم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 105 پست
از من بدتر؟؟بچه اولم دوماه بود ب دنیا امده بود فهمیدم باردارمفاصله سنی بچه هام ده ماهو خورده ایه

بنظرم واقعا کم کاری از خودتونه،تقصیر خودتونه معلومه جلوگیری خوبی نداشتین

خیلی سخته با نوزاد ۲ ماهه باز حامله بشی

اونم وقتی که ما میدونیم که بعد زایمان رحم شدیدا گیرایش قویه و احتمال حاملگی زیاده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

حالم بهتر بود الان ناامید تر شدم حس میکنم خدا دوستم نداره هعی خاستم نشد یکی از اشناهام حامله هس همسن ...

بیخیال بابا، دقیقا میفهمم چی میگی چون منم همزمان با دو تا از آشناها باردار بودم و تاریخ زایمانمون یکی بود اون دوتا زایمان کردن ولی من ... ولی بعدش کفش آهنی پام کردم و افتادم دنبال دوا درمون و خدا رو شکر با این داروها نتیجه گرفتم، منم مثل شما یه بچه داشتم بدون هیج مشکلی،  برای دومی دچار مشکل شده بودم

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهتر بود الان ناامید تر شدم حس میکنم خدا دوستم نداره هعی خاستم نشد یکی از اشناهام حامله هس همسن ...

عزیزم نگران نباش چرا باید به ادم بی بندو بار حسودی کنی خودتو بسپار بهش بهتریت ها رقم میزنه ببخشید اگه پیامم دلتونو شکست 

به سقط فکر نکن  قتله یه ادمه و نسل ایندش 

قدمس پر خیر و برکت باشه

وقتی بچه نمیخاییم باید سفت و سخت جلوگیری کنیم که مرتکب قتل نخاییم بشیم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من خودمم همه مسولیت بزرگ کردنشون با خودمه شوهرم که فقط سر کاره وقتی هم میاد خسته است نمیدونم دو دلی ...

من همسرم کمک می‌کنه ولی واقعا  گاهی نمی‌کشم و از توانم خارجه دوتایی اولی بزرگان ولی بازم مسعولیت دارن بهرحال سخته پسرم پنج ماهش بود بعد زایمان هنوز پریود نشده بودم که دوباره باردار شدم ولی سقطش کردم

من همسرم کمک می‌کنه ولی واقعا گاهی نمی‌کشم و از توانم خارجه دوتایی اولی بزرگان ولی بازم مسعولیت دار ...

من خودم خیلی بچه دوست دارم الانم با اینکه نمیخواستم ولی از همین الان بهش حس دارمو دوستش دارم 

دیگه کسی که با نامحرم ازادانه در ارتباطه که حسودی و حسرت نداره دختره گل🥲

اره بدم میومد از کارش اما اون بعده من حامله شد و بچه اش راحت میاد بغلش اما من بچه تو شکممو از دست دادم حسودیم میشه .اونم دو بار برام پیش اومد بار اولشم 7ماهع بچه ام بدنیا اومد 6ماهگی با ی سرما خوردگی ساده از دستش دادم 🥲

بیخیال بابا، دقیقا میفهمم چی میگی چون منم همزمان با دو تا از آشناها باردار بودم و تاریخ زایمانمون یک ...

دومیت سالم بدنیا اومد؟

منم این بار افتادم دنیال دوا درمون تند تند میرفتم دکتر چقد هزینه دادم اخرشم بدجور زمین خوردم 🥲

عزیزم نگران نباش چرا باید به ادم بی بندو بار حسودی کنی خودتو بسپار بهش بهتریت ها رقم میزنه ببخشید اگ ...

ن گلم از پیام شما دلم نشکست چند روزه باز بدجور بهم ریختم علتش ی چی دیگس 

شما هم ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد