2777
2789
عنوان

بالاخره به نامزدم گفتم که چشمام لنزه طبی هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 84 پست
آرایش کن بی لنز برو

دقیقا خودم نظرمو همینه من رنگ لنزم عسلی بود آبی و سبز اینا هم نبود خیلی ضایع باشه طبیعی بود

بنظرت ممکنه تو ذوقش خورده باشه یا بدش اومده باشه؟ هرجند چشام بدون لنز هم درشت و خوبه

دقیقا خودم نظرمو همینه من رنگ لنزم عسلی بود آبی و سبز اینا هم نبود خیلی ضایع باشه طبیعی بودبنظرت ممک ...

فکر نکنم

اگر بخواد برای این داستان ها کات اینا کنه بهتر

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی بگم لنز طبی ،مرتبط با شماره چشمه یعنی منم چشام ضعیفه ،برم با توجه به ضعیفی چشم میدن بهت؟

بله مثل عینک منتها نمره لنز با نمره عینک ی مقدار فرق داره باید بدی اپتومتریست معاینه کنه نمره لنزتو بهت بگه

فکر نکنماگر بخواد برای این داستان ها کات اینا کنه بهتر

اخه همش از چشام تعریف میکرد منم روم نشد بگم لنز طبی میذارم چشام ضعیفه امیدوارم پیش خودش نگه دروغ گف بهم ولی خب ۴ ۵ ماهه باهمیم 

بعد شما لنز دائمی استفاده میکنی؟هر لنر باید چتد سال عوض کرد🙏

دائمی که نداریم فصلی یا سالانه هست فصلی ۳ ماهه هست سالانه تا یک سال میشه ولی یکی پول من که زیاد استفاده میکنه سالانه تا ۹ ماه براش جواب میده بعد اون باید عوض کنه

اخه همش از چشام تعریف میکرد منم روم نشد بگم لنز طبی میذارم چشام ضعیفه امیدوارم پیش خودش نگه دروغ گف ...

ایشالا ک نمیگه ریلکس و با اعتماد به نفس برو 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دائمی که نداریم فصلی یا سالانه هست فصلی ۳ ماهه هست سالانه تا یک سال میشه ولی یکی پول من که زیاد استف ...

ممنونم عزیزم 

نگران نباش که شاید نظرش برگرده 

بنظرم چشم مشکی جذاب تره♥️