جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه اوایل لنز رنگی طبی میزاشتم فکر کرده بود لنز معمولی رنگی میگفت حیف چشم خودت نیست دیگه بعدش لنز ط ...
عزیزم میشه بگی کی عمل کردی توی چند سالگی و از عملت راضی هستی یا نه؟ لازک کردی یا لازیک یا فمتو؟ کدومش روش بهتریه؟ درد داشتی؟ نقاهتش چقد بود و الان دیدت خوب شده؟ ببخشید سوالام زیاد شد😁
عزیزم میشه بگی کی عمل کردی توی چند سالگی و از عملت راضی هستی یا نه؟ لازک کردی یا لازیک یا فمتو؟ کدوم ...
چند روز دیگه میشه یکسال عمل کردم یعنی 26 سالگی فمتو برای من نشد چون من خیلی لنز میزاشتم یعنی 3.4 سال 24 رو چشم بود قرینه ام برای فمتو یکم نازک بود دیگه لازیک انجام دادم درد واقعا نداشت فقط سوزش داشتم بعد همون عمل دیدم کامل بود اصلا تاری اینا نداشتم نقاهت یک هفته بود تقریبا دیگه پانسمان که برداشتم سوزش هم کامل رفت
حمله بهترین دفاع به روی خودت نیار و عادی ادامه بده زیاد نگو راجبش توجهش جلب میشه
ببین مثلا کفتم حالا کدوم بیشتر بم میاد گف اینم قشنگه جذابه ولی باید از نزدیک ببینم امروز ک میاد دنبالم گفتم لنز نذارم ینی گف اره بدون لنز بیا چجوری رفتار کنم؟ بعد بنظرت ممکنه نظرش برگرده ؟
ببین اصلا دیگه راجب چشم و لنز و. صحبت نکن مردا اصلا متوجه این جزئیات نمیشن من 2 سال هر روز با دوست پ ...
دقیقا حس میکنم بگم خیلی میرم تو چشم و میگه اعتماد ب نفس نداره
گفتم اگه ی درصد ممکن باشه ازدواج کنیم بذا بدونه عکس فرستادم بدون لنز بعدم هیچی نگفت مثل همیشه تعریف کرد گفتم لنز طبی میذارم چشام ضعیفه بنظرت خوب بود یا نباید فعلا میگفتم؟