2777
2789
عنوان

بالاخره به نامزدم گفتم که چشمام لنزه طبی هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 84 پست
ینی نظرش عوض نمیشه؟😑😭تازه لنز میذاشتم چشام ریز تر میشد

ن عزیزم مخصوصا برای مرد ها ک گاهی تنوع طلبن میتونه موضوع جذابی باشه وقتی گفتی لنز گزاشتی فکر کرم لنز سبز  یا ابی گذاشتی وقتی با رنگ چشم خودت زیاد تفاوت نداره اشکال نداره ادمی ک چهار ماه باهات مونده قطعا بخاطر رنگ چشمات انتخابت نکرده بخاطر خودت مونده پس زیاد خودتو درگیر نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی اگه قصدش ازدواج باشه بخاطر رنگ چشم نظرش ممکنه عوض شه؟🧐

نه😌

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

کار بدی انجام ندادی عزیزمفقط😂 چشم مشکی نداریمقهوه‌ای تیره هستن

اره خب عزیزم تیره س مشکی بنظر میاد خودش گف خیلی مشکیه بخاطر اون میگم😂همش عصابم خورده ک نظرش عوض نشه😭

ن عزیزم مخصوصا برای مرد ها ک گاهی تنوع طلبن میتونه موضوع جذابی باشه وقتی گفتی لنز گزاشتی فکر کرم لنز ...

من چشام سبز عسلیه😍خداروشکر 

ولی بخت و اقبال ندارم کلا 

همه میگن چهره ام خیلی خوبه ولی کو بخت

اره خب عزیزم تیره س مشکی بنظر میاد خودش گف خیلی مشکیه بخاطر اون میگم😂همش عصابم خورده ک نظرش عوض نشه ...

نه بابا خیالت راحت😂😉

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

ن عزیزم مخصوصا برای مرد ها ک گاهی تنوع طلبن میتونه موضوع جذابی باشه وقتی گفتی لنز گزاشتی فکر کرم لنز ...

ببین حالا من قبلش سبز و اینام میذاشتم ولی نچرال بود الان میگم خداروشکر باز منو با اونا ندید با ی رنگ نچرال تر دید 😂اره این عسلی بود خیلی عصابم خورده اخه دوسش دارم ولی نمیخواستم با دروغ ادامه بدم😭😭ینی خوشش اومده؟🥺

نه بابا خیالت راحت😂😉

وااای امروز قراره بدون لنز برم😂مثل اسکلا پرسیدم چشای خودم بهتره یا لنز گف باید از نزدیک ببینم ولی اینم خیلی قشنگه مشکی جذابیه😁منظورش چی بود 😂

من چشام سبز عسلیه😍خداروشکر ولی بخت و اقبال ندارم کلا همه میگن چهره ام خیلی خوبه ولی کو بخت

ب چهره نیس واقعا چ اونایی ک چهره خوبی نداشتن ولی چ ازدواج هایی کردن

ببین حالا من قبلش سبز و اینام میذاشتم ولی نچرال بود الان میگم خداروشکر باز منو با اونا ندید با ی رنگ ...

اره گلم زیاد حساسیت نشون نده اگه طرفت ببینه ک خیلی رو این موضوع وسواس داری ممکنه ب عنوان نقطه ضعفت ازش استفاده کنه 

من ک چشمای مشکی رو بیشتر دوست دارم نظر شخصیمه