2777
2789
اخه چرا این جور رفتار می کنهدلم شکست با همه‌ بی احترامی هاش من رفتم یه گل هم واسش بردماصلا تحویلم نگ ...

پسره ؟ اگه پسره واقعا اشتباه کردی خیلییییی

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هرررردلیلی اون تایم دلش نخواسته جواب بدع

بیخیال

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

به هرررردلیلی اون تایم دلش نخواسته جواب بدعبیخیال

اخه مگه یه سلام خوبی چقدر وقت از آدم می گیره

این دوره هم همه گوشی به دستن

از عمد این کار رو کرد

بعدم بی دلیل بلاک کرد 🥲🥲🥲

اخه مگه یه سلام خوبی چقدر وقت از آدم می گیرهاین دوره هم همه گوشی به دستناز عمد این کار رو کردبعدم بی ...

ببین یه وقتایی واقعا ادم حالش به هردلیلی خوب نیست،یاهن اصلا عالیه دلش نمیخواد اون تایم جواب بده،ادم باید انتظار نداشته باشه

ولی اینکه بلاک کرده بحثش جداست 

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببین یه وقتایی واقعا ادم حالش به هردلیلی خوب نیست،یاهن اصلا عالیه دلش نمیخواد اون تایم جواب بده،ادم ...

اخه چرا بلاک کرد 

چرا اگه ناراحته حرف نمی زنه

چرا بی احترامی می کنه آخه 

اخه چرا بلاک کرد چرا اگه ناراحته حرف نمی زنهچرا بی احترامی می کنه آخه

نمیدونم چیزی شنیده ازشما

ببین یه وقتایی واقعا ادم حالش به هردلیلی خوب نیست،یاهن اصلا عالیه دلش نمیخواد اون تایم جواب بده،ادم ...

والا من یه گل هم خریدم واسش بردم گفتم اگه خطایی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام 

ولی اصلا تحویل نگرفت و سرد برخورد کرد

گل هم گفت ببر بزار رو اپن خونه تون پس داد

والا من یه گل هم خریدم واسش بردم گفتم اگه خطایی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام ولی اصلا تحویل ...

خانومه؟

اره هر دو خانم یم

نمیدونم والا

وقتی دلش قطع رابطه میخواد بیخیالش دیگه

نه هر دو خانم یم🥲🥲🥲🥲🥲

خب عزیزم برا چی غرورتو زیر پا میذاری به خودت و شخصیتت توهین میکنی اون بلاکت کرده شما گل میدی بهش ؟ 🥴

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛