2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم دلموشکند

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 46 پست
میدونم منم خواهرشوهر اینجوری داشتم باید فقط صبور باشی و زیاد ازش توقع نداشته باشی بزار تو حال خودش ب ...

این ادما وقتیم بیان سمتتون برای اذیت دوبارس که وابسته کنن باز تحقیر کنن همه رفتار درست بلدن وای این افرادحتی  نونشونو از حقر کردن و له کردن دیگران میخورن دم دستی ادما نباشید که عقده هاشونو روی شماها تخلیه کنن اعتماد به سقف پیدا کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اول رو دادی وقتی بی احترامی کردن وقتی خودبزرگ بینی کردن مدام گفتی عیب نداره همین عیب ندارها حرمت ...

اتفاقاًمنم محلشون نمی‌ذارم ولی اینا خیلی پررون اصلاً آدم مثل اینا تو زندگیم ندیدم وقتی می خوان یکی رو اذیت کنن همشون با هم یه دست میشن برای حرص دادن، من محلشون نمیکنم ولی دروغ چرا تو خلوت خودم خیلی خود خوری میکنم خیلی هم تو زندگیم دخالت میکنن در گوش شوهرم ویز ویز میکنن ولی خدارو شکر شوهرم مثل قبا به حرفشون توجه نمیکنه اول زندگی که بیچارم کردن الان باز بهتره.

دقیقن مث من میفهمم چی میگی

هیچوقت نزار شخصیتتو خورد کنن حتی ندارترین ادم بودی 

حتی خدا هم بنده ایی که خودشو حقیر میکنه رو دوست نداره چه برسه به بندش یروز چشم باز میکنی برای همه بی ارزش شدی انقدر تحقیر دیگرانو تحمل کردی 

نکن برای خودت ارزش قائل باش 

منم باهیچ نینی ازش نپرسیدم ها یاقصدم فضولی کردن باشه اینابهش گفتم چیا خریدی خودشم باخنده گفتم خیلی س ...

چیکار داری 

همون ک تو خونشون موندی بسه 

چقد شوهر بی عرضه داری ی خونه بگیره آه

دیگ چشمتو نکن تو وسایل اشون 

همه ک مث تومن نیستن میبینی دیگ چقد ادم اذیت میشه اونااینطوری میرن ب سرمون هنوزتوخونت جداست ما۲۴ساعت ...

من اصلاً محلشون نمیدم ولی تو خلوت خودم خود خوری میکنم اعصابم میریزه بهم از کاراشون ولی تو روشون طوری رفتار میکنم که انگار وجود ندارن.

اتفاقاًمنم محلشون نمی‌ذارم ولی اینا خیلی پررون اصلاً آدم مثل اینا تو زندگیم ندیدم وقتی می خوان یکی ر ...

اصلا حرص نخور وقتی دیگه برات مهم نباشن و متوجه بشی ادمهای بیشعور و‌مریض و سمی و پلیدن به ارزش خودت پی بردی واونموقع باز میان سمتت که خرت کنن دوباره برای سالها اذیتت کنن با اینوه میدونی چه بلاها سرت اوردن اگر دوباره قبولشون کنی هم بقیع میگن ببین این خودش تنش میخاره اویزونه یا مقصربود هم دوباره شروع میکنن ازار دادن و بی ارزش کردنت گول نخور 

ازموده را ازمودن خطاست 

ذات ادما عوض نمیشه چون از اول میدونن رفتلرشون باعث ازار و اذیت میشه 

من اصلاً محلشون نمیدم ولی تو خلوت خودم خود خوری میکنم اعصابم میریزه بهم از کاراشون ولی تو روشون طوری ...

چون هنوز به پلید بودنشون باور نداری پلیدن خودشیفته ان سادیسم دارن از ازار دیگران انرژی میگیرن و لذت میبرن 

درباره خودشیفته و سادیسم تو نت حتما بخون 

منم باهیچ نینی ازش نپرسیدم ها یاقصدم فضولی کردن باشه اینابهش گفتم چیا خریدی خودشم باخنده گفتم خیلی س ...

اتفاقا نیت داشتی ببینی چی خریدن ک بعد بکوبی سر مادرش ک برام نخریدین 

تاپیک قبل گفتی خودت

ن والا اینقدم ک بدنیستم خداخودش نیتمومیدونه

کلا تو دنبال جمع اوری اطلاعاتی ک ب مادرش زهرت رو بریزی وقتی اون داره نیش و کنایه میزنه 

برا همین سپردن بهت چیزی نگن 

خواهر اعصابم صفره 

دخترم از وقتی مهمونا اومدن شب پتجشنبه تا همین الان چنان گریه هایی میکنه دیگه از زندگی بریدم کاش الانه جون بدم این گریه هارو دیگه نشنوم خودشم سرماخورده اما دفعه اولش نیس ک سرما بخوره این مدل تابحال ندیده بودم پریروز اینقد خودمو کتک زدم گریه کردم خودمم مریض شدم

😔تواصلاهیچی اززندگیم نمیدونی من چهارساله بااونازندگی میکنم نمیدونم برم خونه پدرم وسلام بخدااگ جای ب ...

حلالم کن اسی 

بخدا ناراحت شدم ازرفتارخواهرشوهرت وسادگی تو

منظورم اینبودکه نذارزیرپا لحت کنه بهت ظلم کنه

من خودم ازشوهربداخلاقم میکشم

حلالم کن اسی بخدا ناراحت شدم ازرفتارخواهرشوهرت وسادگی تومنظورم اینبودکه نذارزیرپا لحت کنه بهت ظلم کن ...

خاهش میکنم بابااین چ حرفیه 

دیگ من باهاش کاری ندارم بسه منم انسانم 

کلا تو دنبال جمع اوری اطلاعاتی ک ب مادرش زهرت رو بریزی وقتی اون داره نیش و کنایه میزنه برا همین سپرد ...

اره میدونم کارمادرشوهرمه روز اول بهش گفته زن برادرت حسوده غریبه هستش خودش جادوگره فک میکنه من هم جادومیکنه واسه دخترش