2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای خوشمزه شدن قیمه، بیست دقیقه قبل اینکه از رو گاز برداری، یک یا دو قاشق چایخوری پودر دارچین بریز داخل خورشت. و یکم زعفران دم کرده بریز. فوق العاده خوشمزه و رستورانی میشه. لیمو عمانی خشک رو هم اولش بریز ، یه ذره که پخت، لیموها رو بردار توی یه ظرف جدا نگه دار.بعد از اینکه خورشت پخت و گاز رو خاموش‌کردی، دوباره همون لیموها رو بریز داخل خورشت. چون لیمو اگه از اول تا آخر بمونه و بپزه، تلخ میشه.

  

نگاه گلم بنظرم زوده لپه گذاشتی من اینجوری قیمه درست میکنم یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنم لپه بع تعداد نفرات دوساعت فقط میزارم خیس بخوره بعد که پیازم طلایی شد گوشت خورشتی رو اضافه میکنم تف میدم خوب زیرشم کم میکنم ادویه نمک فلفل کم دارچین میریزم و رب تف میدم تا به روغن بیاد بعد لپه هامو اضافه میکنم یکم باهاشون سرتف میدم دراخر آب داغ به اندازه میریزم زیاد نمیریزم جوش که اومد زیرشو کم میکنم به دل پخته بشه   روغن هم میندازه عالی میشه دراخر که جا افتاد زعفران دم کرده کمی میزنم با یک کوچولو گلاب و لیمو عالی میشه کنارشم سیب زمینی سرخ میکنم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

قیمه خوشمزه یعنی باید لپه چند ساعت خیس بخوره بعد با حرارت کم چند ساعت بپزه و جا بیافته الان تازه لپه ...

من هیچوقت لپه نم نمیکردم چون تو زودپز میزاشتم

امروز که خواستم بزارم تو قابلمه نم کردم


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز