2777
2789

اگه پیامامو درست بخونید شاید یه کوچولو بمنم حق بدید بچه ها  البته من الان نسبت به مثلا دوسال پیش که بچه ها کوچیکتر بودن خیلی بهترم 

خب دوتا بچه پشت هم  یهو اومدن  توزندگیمون  یدفعه  یه عالم استرسو تنش ریخت سرم و بچه داری و خونه داری وشوهرمم حتا یه لیوان بلد نبود جابه جا کنه  منم بعضی جاها برا مدیریت بهتر اوضا باید جدیت بخرج میدادم  تشر میزدم  تازندگی  شلخته ومختل نمونه 

میدونید بزرگ کزدن دوتا نوزاد که یسال فاصلشونه چقد سخته ....

ولی این اخلاقه دیگه روم موند گاهی از شذت خستگی  بیهوش میشدم  خوابم  شبیه بیهوشی بود وحشتناک بود .....باید  این اخلاقو اصلاح کنم بخصوص که بچه ها بزرگ شدن  بار مسیولیتم کم تر شدع

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ایشالا قلب من ایست کنه وقلب همسرم هزار سال بزنه من اونقدرام دیگه شمر نیستم حاضرم فداش شم اما ...

ایشاالله که همه چیز درست میشه توکل به خدا

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره