2777
2789
ما از خونواده شوهرم خیلی دوریم راهمونم خیلی خطرناکه . هر کاری داره زنگ میزنه شوهر من . ۵ تا بچه دیگه ...

خب شاید الان اینجوریه به نظرت توی ضرر هستین ولی خدا نامتدو برکت میرزه سرتون بخاطر داای و رضایت والدین . نمیدونم درچه وضعی هستین فقط میتونم بگم شوهرت ی فرشته هست که هوایی مادرپیرسو داره . معلومه که ادم سربه راهیه . نقاط مثبت جریانو ببین . میگن تو نیکی کنو دردجله انداز که ایزد دربیابانت دهد باز...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین ویژگی از خود گذشتن هستواقعا آدمای مهرباااااان اعجوبه اند توی از خود گذشتگی های به دید ما خیلی ...

منم خیلی ازخود گذشتن دارم سربچه هام  یاهمسرم  اما منتشو سر همسرم میزارم  

مثلا کمدشو مرتب میکنم لباساشو عالیترین شکل اتو وادکلن میزنم  اما صد بار منت میزارم  و بهش میگم مث یه بچع بی نظمی و اینا اون خودش من اینکارو نکنم  کمدش میشه بازار شام  کاملا منت گذاشتنامو هم تحمل میکنه بدبخت  ممنونم هست

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

باید اوضاعو درست کنم  خیلی دوس دارم مهربون باشم باهمسرم 

بابچه عا مهربونم  باهمسرم  نه 

الان بهش پیام محبت امیز میدم.....

مشکل اینجاس 

نمیدونم چرا  واقعا این شکلیه.

منم اطرافم دیدم خانوما که مثل شما رفتار میکنن و اقایونی که مثل همسرتون صبوری میکنن

ان شاءالله پایه های زندگیتون همیشه همینقدر محکم بمونه 

ولی هوای همسرتو داشته باش من صدای شکستن قلب عمومو میشنوم ولی هیچی نمیگه فقط لبخند میزنه

ادم هایی که دیکتاتور و غر غرو هستن واقعا اطرافیانشون اذیت میشن 

مادر من خیلی زحمت میکشه و بسیار از خودگذشته هست 

واسه خانواده واقعا تلاش میکنه اما چون غرر میزنه خب ما اذیت میشیم ، رو روان ما هم اثر میزاره 

پس شماهم اگه سلامت روان خانوادت مهمه سعی کن تغییر کنی

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
نه بخدا همسرم مظلومه منم دوسش دارم ولی میدونی از وقتی دوتا بچه شیطون داریم اولویتم شد این دوتا و ب ...

عزیزم یه چیزی بگم؟

من خودم وسواس دارم،وسواس فکری-عملی که بهش وسواس نظم یا تقارن هم میگن

این حالت های شما رو خیلی درک میکنم

فکر میکنم شما هم وسواس دارید،وایبی که من ازتون میگیرم حالتای وسواس فکری و بروزش توی نظرم و ... هست

اگر یه روانپزشک برید و دارو درمانی و روان درمانی انجام بدید

خیلی بهتر میشید

منم خودم عین شما بودم حالا با فرق اینکه مجردم و با پدر مادرم سر این چیزا درگیر میشم،الان دو سه ماهه دارو مصرف میکنم خیلی بهتر شدم،دارو هم کم عوارض و دوز پایین هست

اگر یه دکتر برید شاید خیلی بتونه کمکتون کنه

باید اوضاعو درست کنم خیلی دوس دارم مهربون باشم باهمسرم بابچه عا مهربونم باهمسرم نه الان بهش پیام ...

مشکل اینجاس اون  از این اخلاقم  درعذاب نیست درواقع اینقد خوتسرده خودمو پاره پوره کنمم  به هیچجاش نیست  

صبور وخونسرد برا همین لجم دزمیاد وای 

منم گاهی  خودمو به مرز نابودی میکشونم  مثلا انقد گریه میکنم  بعد احساس خطر میکنه کمی بخودش میاد بزور سعی میکنه منظم شه ....کمتر تماس کاری بگیره ...بزور بخودش فشار میارع و بعد  دلمم براش میسوزه 

باید اوضاعو درست کنم خیلی دوس دارم مهربون باشم باهمسرم بابچه عا مهربونم باهمسرم نه الان بهش پیام ...

از همین کارای کوچیک کوچیک شروع کنید

و نکته خیلی مهم اینه که شما اگر حتی یکبار هم از زحمات همسرتون قدر دانی کنید،که همسرتون متوجه بشه که شما محبتش به خانواده رو درک میکنید،همین یکبار هم میتونه خیلی کمک کنه به زندگیتون و همسرتون خیالش راحت میشه و احساس ناکافی بودن نمیکنه

مشکل اینجاس اون از این اخلاقم درعذاب نیست درواقع اینقد خوتسرده خودمو پاره پوره کنمم به هیچجاش نیس ...

باز هرچی بیشتر میخونم حس میکنم حالتای دسواستون خیلی زیاده و راحت میتونید درمانش کنید

عزیزم یه چیزی بگم؟من خودم وسواس دارم،وسواس فکری-عملی که بهش وسواس نظم یا تقارن هم میگناین حالت های ش ...

نه وسواس نیستم (وسواس خرید اجباری داشتم  الان خوبم)ولی خب شدت  تخریب وکثیف کاری خونمون بالاس واقعا  من فقط توقع دارم  وقتی جون میکنم  یروز خونه رو تمیز میکنم   تا دوروز بعدش فقط  تمیز بمونه  و بعدش کثیف کنن برام مهم نیست  اما تا تمیز میکنم   اگر نظارت وبداخلاقی نداشته  باشم دوساعت  بعد  افتضاح میشه ....بنابراین مجبورم  کلانتر باشم  

از همین کارای کوچیک کوچیک شروع کنیدو نکته خیلی مهم اینه که شما اگر حتی یکبار هم از زحمات همسرتون قدر ...

این نکته خوبی بود   اصلا قدردانی نمیکنم ....همسرم واقعا خوب خرج میکنه و دستو دل بازه   کاملا باید تغییر رویه بدم