2777
2789

هر آدم غر غرویی اطرافیانش رو پیر میکنه

دیگه توی زندگی مشترک که بدتر

به همین روند ادامه بدید ایشون هم میشه یک بی حوصله غر غرو مثل خودتون که دیگه نه همسر خوبیه نه پدر خوبی و هیچ ارزشی برای زندگیتون قائل نخواهد شد

بالاخره هرچقدرم که تحمل کنه یه روز بروز میده

شما باید خیلی جدی تر پیگیر اصلاح اخلاقتون باشید،بخاطر خودتون و بچه ها

مشاوره برید کمکتون نمیکنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی مشخصه همسرت خیلی دوستت داره وبرای جلب نظر تو همه کار میکنه فقط شما روی رفتارت تمرکز کن و تغییر بده کم کم درست میشه. قدر مرد اینجور رو بدون خدایی نکرده روزی نیاد که پشیمون بشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم ....عاشقشم ولی مث یع معلم گند اخلاق بالا سرشم هی

اخلاقم خوبه اما ۷ ماه گذشته خونشو تو شیشه کردم تقصیر خودش بود اونم صبوری کرد الان باز مثل قبل شدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ببین تمام ادما ایراداتی دارن اینکه از همسرت تعریف کردی تمامش پوئن مثبت و آرزوی خیلی از خاناست که ایت ...

دقیقا مثلا خیلی خسته میشه من توقع دارم هم کارنکنه  هم رفاه باشه هم  هی مسافرت خب اون باوجود  شدت شلوغی کاراش و استرسش باز وقتی میاد خوش اخلاق هس  من یه خونه تمیز کنم حکومت نظامیه  کسی کثیف کنه  اخلاقم افتضاح 

ولی زیاد شلختس و خیلی دیگه هی کار جدید شرو میکنه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اسی مشخصه همسرت خیلی دوستت داره وبرای جلب نظر تو همه کار میکنه فقط شما روی رفتارت تمرکز کن و تغییر ب ...

حتما پشیمون میشم 

هر آدم غر غرویی اطرافیانش رو پیر میکنهدیگه توی زندگی مشترک که بدتربه همین روند ادامه بدید ایشون هم م ...

حتما باید درست کنم اوضاعو 

اره حتما . من واقعا موقع عصبانیت دیگه خودم نیستم

چندسالته ؟ دست دایی من می افتادی و عصبانی میشدی ی بلایی سرت می اورد که ازسایه خودتم بترسی و دیگه عصبانیت که هیچ اخمو هم فراموش میکردی! باورکن مردهامون خوب هستن که اینجوری پرو شدیم البته شوهرمنم سرد و درونگراس و اینجورموارد سکوت میکنه

یه روزی میرسه که ازت فاصله بگیره و خسته بشه و‌احتمال زیاد جذب کسی دیگه بشه پس تا دیر نشده تغییر کن

باور نمیکنی چقد چش پاکه دورش زن لخت بریزه نگاه بد نمیکنه فقط منو میبینه  منم  مث  یه جن میمونه اخلاقم  البته  شرایط اروم یاشه بچه ها اذیت نکنن کارا مرتب  منم خوش اخلاقم  بعد میگه  ببین  تو خوبی زندگی چقد خوبه.....

چندسالته ؟ دست دایی من می افتادی و عصبانی میشدی ی بلایی سرت می اورد که ازسایه خودتم بترسی و دیگه عصب ...

۲۴ . 

آره من خودمم به این نتیجه رسیدم خودش پرروم کرده وگرنه اگه دوبار میزد تو دهنم دیگه جرات نمیکردم حرف بزنم . 

دقیقا مثلا خیلی خسته میشه من توقع دارم هم کارنکنه هم رفاه باشه هم هی مسافرت خب اون باوجود شدت شلو ...

یخورده از حساسیتت کم کن اگر نیاز به مشاور داری برو. حرف بزن... شاید بغیر از کارای همسرت مسیله ای دیکه باعث بهم ریختگی افکار و رفتارات شده... اگر قبلا اینجوری نبودی یه مشاوره برو. کمک کننده اس. ولی واقعا میگم بعنوان یه خانم حتما تغییر بده رفتارو چون همسرت خسته میشه. مردا صبرشون به اندازه زنها نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
۲۴ . آره من خودمم به این نتیجه رسیدم خودش پرروم کرده وگرنه اگه دوبار میزد تو دهنم دیگه جرات نمیکردم ...

چقدر باشعورو با معرفت و عاقلی بهترین خانم دنیایی عزیزم . ولی تابحال هیچ وقت حقو به شوهرم ندادم تو ازمن با انصاف تری 😂