من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب الان یه کرد باید این و تذکر بده ؟ بگم داداشم بره به خواهر مادرت تذکر بده ناراحت نمیشی احیانا؟مسائ ...
اگر خواهر من یا حتی زنم در بستر اجتماعی مثل اینستا و .... خطایی مرتکب شن و برادر شما از دریچه شرع و دین بهشون تشکر بدن یا اصلا ترویج و یادآوری احکام دین بکنن و امر بمعروف و نهی از منکر بشن به جان دو تا بچه هام ، از برادرتان تشکر میکنم.
الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
اینجا بستر پر مخاطبیه.من هدف مند اینجا هستم.میدونستی تو اینستا نیستم اونجا که فضا خیلی بازتره همراه ...
حاجی هرچی میزنی بهت نمیسازه
صد دفعه میام میگم بابا از موتوری نگیرید خب گوش نمیدید دیگه
اینم میشه نتیجه اش
ولی ببین حاضرم شرط ببندم همین خود تو مثل نی نی سایت توی سایت های پ.ن هم چند تا اکانت داری
جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جامهای قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو میکشی /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب میکنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....