2777
2789
عنوان

ایا حسودیم شد یا رقابت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت شو اف رو خوب اومدیاین مسائل باید دلی و برای خدا باشهحالا حتمااسی به قضیه باخدابودن واقعیش داره ...

نه قربونت

میخواد سری بعد لچکشو بکشه جلو تر و پر سوز تر بدون کتاب حدیث رو بخونه که همه بگن "جلل خالق عجب زن مومن و باخداییه"😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بالاتر باشی واسه شو آف؟واسه کی مهمه تو حدیث فلان رو حفظی یا نه؟بقیه اونقدر که تو بهشون اهمیت میدی به ...

نه بابا 

من حفظم کنم نمیرم جار بزنم، برا حس خوب خودم

ممثلا  کارا و کلاسای هنری رفتم و کلی وسیله دست ساز ارزشمند دلرم

الان سر جهاز خریدن بعد یه سال و نیم کم کم خانواده ششوهرم  دارن از  دهن شوهرم میشنون و تعجب میکنن

برا حس خوب خودم

اون هنه حدیث کسا رو چطوری میتونی حفظ کنی؟ 

من خودم اغلب دعا ها رو میتونم لب خونی کنم 

چون چله بر میدارم 

40  روز که یه دعا رو بخونی خواه یا ناخواه تو ضمیر ناخوداگاهت میمونه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اگه خودت دوست داری حفظ باشی خیلیم خوب قبل هر نماز ظهری گوش بده حفظ میشی بعد یمدت 

ولی خب اگه اینجور کارارو صرفا چون جاریت انجام داده توام میخوای انجام بدی که یوقت عقب نمونی ، بنظرم ارزش خاصی نداره .....

اما در صورتی که دیدی مثلا یه کار خوبی کرد بعد گفتی عه چقدر خوب که منم این ویژگی خوبو داشته باشم این ارزشمنده

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
اخه واقعا برتری خاصی نیسیه هنری یه منبع درامدی وقتی میتونی از روش بخونی چرا باید حفظش کنی!؟اونم صرفا ...

من کلی کارای هنری بلدم ک خانواده شوهرم تازه دارن  از دهن شوهرم میشنون و کلی تعجب میکنن.

برا حس خوب خودم.

ک منم میتونم، من حفظم کنم هیچ وقت جار نمیزنم

تو ذهنم باید بهترین خودم باشم، وگرن خانواده شوهرمو ماهی یبار میبینم😁😁

وای قربون دهنت، تازه کلی از جاریه تعریف کردم. همه میگن حسودی این کلمه رو برای ریپلای گرفتن ب کار برد ...

نه مثلا من یه خانومی میبینم هنری داره در عین اینکه برای اون خانوم خوشحالم دلمم میخواد خودم یادش بگیرم این حسودی نیست به نظرم

حسود تنگ نظره میگه اون نداشته باشه من داشته باشم

حسودیم نشد.من دوست دارم تو همه چیز یه سر گردن از همه بالاتر باشم، دست خودمم نیست حتی مذهب

و این آرامش رو ازت میگیره 

همه لازم نیست در همه چی بهترین باشن

هرکسی در یه چیزی بهتر باشه خوبه

خودت رو درگیرآدمها اطرافت نکن

چیکار کردن چی خریدن هرچی.

دنبال پیشرفت خودت باش فقط در اون چیزی که هستی بهتر باشی

اگه خودت دوست داری حفظ باشی خیلیم خوب قبل هر نماز ظهری گوش بده حفظ میشی بعد یمدت ولی خب اگه اینجور ک ...

اره عزیزم

کلمه حسود رو بدای ریپلای گفتم میرونستم واکنش میگییرم

وگرن حفظم کنم تو ذهن خودم حس خوب میگیرم هرگز جار نمیزنم. همینطور جاریم  جار نزد ولی خودم متوجه شدم.

دوست دارم تو ذهن خودم خودم تحسین کنم ک منم میتونم

نه قربونتمیخواد سری بعد لچکشو بکشه جلو تر و پر سوز تر بدون کتاب حدیث رو بخونه که همه بگن "جلل خالق ع ...

ولی اگه حفظم کنم هرگز جار نمیزنم، تو ذهن خودم دوست دارم خودمو تحسین کنم که منم میتونم .