2777
2789
عنوان

راه های پسر زا شدن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 46 پست

استارتر عزیز اول اینکه قطعی ترین راه ای وی افه

ولی اگه ای وی اف نیخوای اول ۳ ماه حداقل رژیم پسر زایی بگیر تا اسپرم پسر شوهرت تقویت شه،بعدم برو ای یو ای،

ای یو ای ۱۰۰ درصد نیست ولی خب احتمال موفقیتش از طبیعی بیشتره

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریدم به خودتو همه خاندانه املِت که تو این دوره زمونه هنوز دنبال پسرزایی هستی ،ریدم رو سر هرچی پسربچه ...

@niniyar_5    

@niniyar_3    

ازتون خواهش میکنم به‌کاربرهای بد دهن رسیدگی کنید ممنونم🙏🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بعضی ها نمیفهمن چی میگن‌ چی از دهنشون میاد...شما به حساب اون بذار خدا پسرتو۱۲۰ساله واست کنه

ممنونم عزیزم ❤️

میدونید این تعمیم دادن چیز خوبی نیست مردا همشون سرو‌ته یه کرباسن شیرازیا مهمون نوازن اصفهانیا خسیسن ترکا لرا … هیچ دوتا ادمی شبیه هم نیستن نباید همه‌رو‌با یه چوب روند 

به نظرم هر کاری بکنی تا خدا نخواد نمیشه خود خدا گفته به هر کس دلمان بخواهد پسر میدیم به هر کس دلمان بخواهد دختر میدیم به هر کس دلمان بخواهد هر دو جنس میدیم به هر کس دلمان نخواهد بچه ی نمیدیم به نظرم تا اون بالایی نخواد نمیشه درسته تلاشتو بکن ولی بسپار به اون بالایی

الان تو خیلی چاک دهن داری برو تحقیق کن ببین دخترا نسبت به پدر مادر با عاطفه ترن یا پسرا

این یه چیزه نسبی هست

تو خانواده ما دخترا

اما خودم یه دختر دارم یه پسر عشق و عاطفه ای که پسرم بهم میده یک هزارم و دخترم بهم نمیده

هیچ‌فرقی بینشون هم گذاشته نمیشه چه بسا به دخترم بیشترین توجه و میکنم 

ممنونم عزیزم ❤️میدونید این تعمیم دادن چیز خوبی نیست مردا همشون سرو‌ته یه کرباسن شیرازیا مهمون نوازن ...

بعله درسته قشنگم حق با شماست👌💖

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

منم اینقدبدم میاد مخصوصا تو اینستا که هر کی یه نی نی دختر داره خوابیده کنار باباش بعد نوشتن فقط دختر ...

اینا الکی فاز روشنفکری برداشتن،ولی واقعا مسخره ست،خدا به همه بچه سالم بده بعدم عاقبت بخیر شه.و مایه افتخار خانوادش باشه

اصلا کسی دختر یا پسر دلش بخواد بد نیست،ولی تو جامعه ما هرکی دختر بخواد فرشته ست و هرکی پسر میخواد غول و بی شاخ  و دم و عقب مونده ست

این افکار از کجا میاد ویگه خدا میدونه😅😅

خدا به هرکی هرجنسیتی دلش میخواد بده انشالله

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
الان تو خیلی چاک دهن داری برو تحقیق کن ببین دخترا نسبت به پدر مادر با عاطفه ترن یا پسرا

باشه تو با عاطفه بودی الان تشخیص دادی؟ 

آفرین به مادری که تو رو زایید... 

متاسفم واسه جامعه ای که امثال تو هستن... 

درسته یه عده دختر دوست دارن ولی دلیل به توهین به جنس پسر نیست... و بالعکس

عاطفه رو منه مادر یاد بچه میدم 

کم نبودن دخترایی که آبروی پدر و مادر رو بردن... 

البته که درمورد پسر هم همینطوره 

و در نهایت همه چیز برمیگرده به پدر و مادر و نوع تربیت 

شاید پسرای خانواده شما اینجور باشن پسرای ما با دخترامون هیچ فرقی ندارن و همشون نور چشممونن... 

آدمایی مثل تو حقشون نازاییه تا بفهمن خدا به هر کس صلاح بدونه هرچیزی بخواد میده... 

الان اگه این خانم تاپیک میزد میگفت چیکار کنم دختر بشه خوب بود؟ درست بود؟ عزیز بود؟ 

خب بنده خدا پسر دوست داره مشکلش چیه؟ 

تلاششو میکنه در نهایت هرچی خدا خواست 

میدونی مقصر تو نیستی ، مقصر اون محیطی هستش که توش بزرگ شدی... از بس به جنس دختر بی احترامی شده که الان بزرگ شدب فکر میکنی اگه به جنس پسر توهین کنی میتونی عقده گشایی کنی... 

نه جانم ، دختر و پسر هر دو داده خدا هستن و باید شکر کرد... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من خودم بچه اولم دختره بچه دومم که الان حامله م  خیلی دوست داشتم پسر باشه ولی سونوگرافیه گفت دختره ناراحت شدم ولی فکر کردم گفتم خدا صلاحمو بیشتر میدونه دیگه الان دخترمو خیلی میخام الان هر کس بفهمه بچم دختره یک جوری رفتار میکنه یا چیزی میگه منم در جوابشون کفتم خودمون دختر میخاستیم خدارو شکر میکنیم خدا دختر دوباره بهمون داد  

ریدم به خودتو همه خاندانه املِت که تو این دوره زمونه هنوز دنبال پسرزایی هستی ،ریدم رو سر هرچی پسربچه ...

بیا بعد میگین چرا دختر نمی‌خوای و پسر میخوای،خب وقتی یه دختر به جای اینکه خانم باشه انقدرررر بددهن هست که آدم شرمش میشه حتی باهاش هم کلام بشه دختر میخواد چیکار،الان حتی خیلی از پسرها هم اینجور بددهنی نمیکنن ولی بعضی دخترا نمی‌دونم چراانقد هار شدن

بیا بعد میگین چرا دختر نمی‌خوای و پسر میخوای،خب وقتی یه دختر به جای اینکه خانم باشه انقدرررر بددهن ه ...

شما دخترها رو بددهن کردید 

با همین فالوس پرستی هاتون

خودتون میخواید دخترها اینطوری بشن

یه عمر زنها مثل کودن ها ساکت موندن و هیچی نگفتن که بشر به جایی رسید که دختر نوزاد خودش رو میبرد زنده زنده میذاشت تو گور 

معلومه که نمیذاریم تحقیرمون کنید و تو سرمون بزنید

💍🩷
شما دخترها رو بددهن کردید با همین فالوس پرستی هاتونخودتون میخواید دخترها اینطوری بشنیه عمر زنها مثل ...

گم شو بابا،خدامیدونه کجاداری زندگی می‌کنی و چ خونواده ای داری ک انقد عقده ای شدی،اصن تو ک اسم تاپیک رو دیدی اومدی اینجا چیکار ،کسی راهنمایی میخواد وتاپیک زده و باید ب عقاید هرکس احترام گذاشت،متاسفم برای خانوادت که تو رو تربیت نکردن