2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و باتجربه توزندگی میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 38 پست
چی رو بگی یا نگی به خانوادش

به خانوادش ن

درمورد خانوادش ب شوهرم! بطور مثال پدرش بهش ماشین نمیده ی وقت ماشی نباش ولی خودش نداشته باش همیشه یکسره میگیره!! ومن چندبارتذکر دادم فایده نداشت ! مثلا چندروز پیش مادرش بدون اینکه ازش بپرسه پول داری یان زنگ زده مرغ بخربرامون و بعدادک خواسته برگزدونه شوهرم نگرفته درصورتی ک خودمون پول نداشتیم🤨حالا جالب این وضعشون خوب شوهرم روسادهدگیرمیارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره مرسی😘میخوام ازامروز واقعا بخودم قول بدم بهترعمل کنمدررابطه باخانوادش چطوری هستید

ما هنوز ازدواج نکردیم 

چهار ساله با همین ولی تقریباً 

با خانواده اش هم میرم و میام من 

ولی سر هیچ چیزیییئی تو خانواده روابطشون دخالت نمیکنم 

مثلا باش میخواست بهش زمین اضافه تر بده ( ارثشون رو تقسیم کرد ) ولی ایشون گفت من اضافه تر رو برای اینکه بین خواهر برادر ها دلخوری پیش نیاد نمی‌گیرم 

با اینکه خیلیییییییییییییی تو زندگیمون تاثیر داشت و داشتم خودمو می‌خوردم هیچیییی نگفتم 😂یا مثلا مامانش برام وسیله میاره و می‌فرسته کلی تشکر میکنم و قربون صدقه میرم 

یبار هم بخوام به خانوادش نقد کنم مستقیم نمیگم 

میگم نظرت راجع به این حرف فلانی چی بود 

بمیرم برات مادرشوهرم من فوق العاده زرنگه بازبون خوش همه حقو بهش میدن پریروز جلو جمع با زبون خوش و شو ...

خدانکنه عزیییزدلم😘

بخاطر همین عصبی شدن زود و نداشتن سیاست ماعه نمیتونیم تخمل کنیم ب موقع م بجاحرفمونو بگیم کاش زودتربهودمون بیایم

ما هنوز ازدواج نکردیم چهار ساله با همین ولی تقریباً با خانواده اش هم میرم و میام من ولی سر هیچ چیزیی ...

منم باهاش بودم و همین کارایی ک شمامیکردید رومیکردم ولی توزندگی یخرده فرق داره😕بیشتر باادم سروکله میزنن

منم باهاش بودم و همین کارایی ک شمامیکردید رومیکردم ولی توزندگی یخرده فرق داره😕بیشتر باادم سروکله می ...

دیگه نمی‌دونم 

ما با هم یجورایی زندگی میکنیم دیگه 

حالا شاید اگر ازدواج رسمی باشه و زندگی فرق بکنه 

ولی خب بازم پیش همیم 😂

اروم‌میکنه؟

بله عزیزم..من امتحان کردم... موقع عصبانیت هم به خودت زیاد ذکر لاحول ولا تا آخر بخون... بعدم به نیت شخصی که عصبانی میشه ذکر خضع و ذل کل جبار عنید و شیطان مرید به کلمات الله اکبر الله اکبر الله اکبر.. اعراب گذاری صحیح رو از تو نت دربیار.. هست اونجا

سختی زندگی😕پدرم ک فوت شد خواهرومادرم ک تنهاموندن من کلا حق بدید زود رنج و کم طاقت شدمولی الان داروه ...

ببین مادرشوهر پدر شوهر منم خیلی با سیاستن پیش شوهرم فرشتن پشت سر نیشم میزنن من هرچی بگن میام به شوهرم میگم نه این که هرروز تکرار کنم مثلا در آرامش میگم مامان بابات فلان حرف زدن خودشم می‌دونه من اهل جواب دادن نیستم اگه خیلی اون حرف تکرار کرده باشن یکمم تهدید قاطیش میکنم و به اصطلاح پرش میکنم که خودش حواسش بهشون باشه بهش گفتم حق نداری دیگه میریم خونشون حتی دو دیقم منو باهاشون تنها بذاری که تن و بدنم بلرزونن

ببین مادرشوهر پدر شوهر منم خیلی با سیاستن پیش شوهرم فرشتن پشت سر نیشم میزنن من هرچی بگن میام به شوهر ...

خب جواب میده!

مثلا باکمال پرویی بدون اینکه بپرسن توجیب پسرشون هس یان میگن فلانچی بخر یااینن چیزا رو من خرفی نزنم!