2777
2789
عنوان

شوهرم واسه بیدارشدن خیلی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 76 پست
جدی اینطوریه جیغ بزن رو سرش

😂🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
مشکل ما خانمها اینه که همیشه نقش مادر رو بازی می‌کنیم نه همسر و این باعث آزار خودمون میشه و عادت کرد ...

اخه بیدارش نکنم زندگیمون بفنا میره 

منه خاک برسر طلاهامو دادم واس اینکارش 

اونجام میسوزه وقتی دیر میره سرکار

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز قهر کردم حتما اینم میگم بهش

آره من همیشه به خانوادم میگم اعصابمو خرد کنین اعصابتون رو خرد میکنم 😅😅 حالا بهش بگو اگر میخوای قشنگ و زیبا بیدارت کنم شما هم قشنگ و زیبا بیدار شو 😅 یکمم با چاشنی دلبری بگو دوست دارم صبحمون خوب شروع بشه اوقات تلخی میکنی تا آخر شب اثر منفی داره رو زندگیمون

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
شوهر منم اولا اینجوری بود بعدش گله میکردم میگف صبح ها تا نیم ساعت اول من خودم نیستم اون یکی دیگس 😄

منم صبح ها ازخواب پامیشم خودم نیستم دیلی دارم😂😂😂🤧

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکی از فامیلای ما اینجوریه، اگه کسی از خونوادش با خودش کلید نبرده باشه و ایشون خواب باشن اون فرد پیشت در میمونه

حالا ما یبار با خواهرش رفتیم جلو درشون چقددد زنگ زدیم خواهرش فکرکرد داداشه خونه نیست انقد پشت در موند منکه برگشتم خونه، بعدا زنگ زدم گفت دوساعت چرخیدم تا مامانم رسیده کلیدو انداخته درو باز کرده رفتن خونه دیدن آقا هنوز خوابه و بیدار نشده😂

چقد بده آدم خوابش انقد سنگین باشه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

منم مث توام،زنگو یه ربع قبل رفتن تنظیم کرده،باید من پاشم لباساشو جورابشو همه چیشووووو اماده کنم ماشی ...

نه من هیچ کار براش نمیکنم ینی انقد عصبی میشم ک میخام سر ب تنش نباشه 

اخه بیدارش نکنم زندگیمون بفنا میره منه خاک برسر طلاهامو دادم واس اینکارش اونجام میسوزه وقتی دیر میره ...

تا خودش نفهمه و احساس مسئولیت نکنه فایده نداره تا کی باید شما جورش رو بکشید؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
منم مث توام،زنگو یه ربع قبل رفتن تنظیم کرده،باید من پاشم لباساشو جورابشو همه چیشووووو اماده کنم ماشی ...

واسه چی ماشین رو براش اماده میکنی😳😳

دختر بچه داری مهد کودک میفرستین؟

ناراحتم هستی خوب کارت اشتباهه نکن

واسه چی ماشین رو براش اماده میکنی😳😳دختر بچه داری مهد کودک میفرستین؟ناراحتم هستی خوب کارت اشتباهه ن ...

اخه میخابه میگه اون ی دقه هم غنیمته ک بخابم....ن بچه نداریم فعلا دارم نازشومیکشم تا وقتی بچه بیاد😂😂

شوهر منم اولا اینجوری بود بعدش گله میکردم میگف صبح ها تا نیم ساعت اول من خودم نیستم اون یکی دیگس 😄

الان اومد بوسیدم و عذر خاهی کرد رفت😐😐😐😐 یک ربع پیش اینجا میدون جنگ بود

اسی جان عیب نداره دیگه ماهم تنها کاری که میتونیم برا همسرامون بکنیم همینه به مسولیت اونا نگاه کنیم ک ...

نمیدونم بخدا اخه من مشکل اعصاب هم دارم قرص میخورم اینکاراش بدترم میکنه روزمو خراب میکنه

عزیزم دیگه بیدارش نکن دو روز دیگه بچه دار هم بشین میخوای همین جور براش مادری کنی  

روح روانت بهم می ریزه ایحوری آخه بحث یک روز دو روز که نیست  بحث یک عمر زندگی است پس از همین الان درستش کن