2777
2789
عنوان

دوستان بنظر شما من چیکار کنم

65 بازدید | 14 پست

هم امتحانام شروع شده هم مامانم برا خونه تکونی دست تنهاست میگه قبل ماه رمضون کارهارو تموم کنیم خونه به معنای واقعی کلمه ترکیدههههههه

بعد من دنبال کارم هستم که اکثرا صبح تاعصره و راهش دوره تا دیر میرسم خونه 

بنظر شما برم مصاحبه هارو یا وایسم امتحانام و کارای خونه تموم شه بعد برم؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

امتحان

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرسه با هندل کنید

مثلا امروز سه الی چهار ساعت کمک مادرتون بدید  براتون دعای خیر کنه کارتون درست شه 

بعد چند ساعتم برا امتحان بخونید

در کنارش بیخیالشغلتون نشید به نظرم خیلی مهمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
کارهای خونه وظیفه شما نیست دنبال زندگی خودت باش به مامانت بگو نیرو شرکت ها بگیرن واسه کار منزل اگه خ ...

وقتی تویه خونه زندگی میکنیم وظیفه هممونه کار کنیم

و اینکه اگه خیلی پولدار بودیم حتما همین کارو میکردیم ولی خب نیستیم و خودمون باید کار کنیم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

هرسه با هندل کنیدمثلا امروز سه الی چهار ساعت کمک مادرتون بدید براتون دعای خیر کنه کارتون درست شه بع ...

خودمم بهش فکر کردم ولی خب امتحانو سرکارو میشه باهم مدیریت کرد اگه قبول کنن چون دانشجو نمیخواستن ولی چون مترو و اتوبوس میرم و مسیرا دوره یکم بهم دوسه ساعت رفت و دوسه ساعت برگشت طول میکشه 

سرهمین دو دلم یکم چیکار کنم نمیدونم🤦🏻‍♀️

وقتی تویه خونه زندگی میکنیم وظیفه هممونه کار کنیمو اینکه اگه خیلی پولدار بودیم حتما همین کارو میکردی ...

اگه با این دید هستی که وظیفته تبریک میگم تو زندگی شخصی نخواهی داشت از این دخترا میشی که خودشون رو وقف خانواده میکنند بعد نگاه میکنند تو زندگی خودشون از همه چی عقب میوفتن کسی هم نه ازشون حساب میبره نه جایگاهی دارند. به خودت بیا دختر خوب فقط خودت باید اهمیت داشته باشی برای خودت. 

کاش تو اینجا بودی 💔

خودمم بهش فکر کردم ولی خب امتحانو سرکارو میشه باهم مدیریت کرد اگه قبول کنن چون دانشجو نمیخواستن ولی ...

اگه موقعیت خوبیه،

امنیت شغلی داره،

امنیت روانی داره ،

و صاحبکارتون آدمی نیست فردا ببینه تنها رفت و آمد میکنید فکر سو استفاده بزنه به سرش، حقوق خوبی داره چرا که نه

تو مسیر هم تو مترو و اتوبوس‌  میتونید جزوات اساتید رو مرور بزنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اگه موقعیت خوبیه،امنیت شغلی داره،امنیت روانی داره ،و صاحبکارتون آدمی نیست فردا ببینه تنها رفت و آمد ...

تازه میخوام برای مصاحبه برم و نمیدونم قبول میکنن پس شما میگید برم 

برم اصلا صحبت کنم یکم اشنا بشم تو مصاحبه های بعدی دقیق تر و سنجیده تر حاضر بشم😁

اگه با این دید هستی که وظیفته تبریک میگم تو زندگی شخصی نخواهی داشت از این دخترا میشی که خودشون رو وق ...

دخترو پسر نداره همه باید کار کنن 

من تنهاهم زندگی میکردم خونه ای که توش زندگی میکردمو باید تمیز میکردم عزیزم 

طرز فکرمون اینجور که معلومه زمین تااسمون فرق میکنه 

بهرحال مچکر از وقت و راهنماییتون❤️

تازه میخوام برای مصاحبه برم و نمیدونم قبول میکنن پس شما میگید برم برم اصلا صحبت کنم یکم اشنا بشم تو ...

اره من بودم صد در صد میرفتم

حتما برید

ان سا الله هرچی خیره به حق صاحب الزمان براتون‌پیش بیاد🌸🌸