2777
2789

پدرم ۶ تا جراحی داشت و پاش روهم بالای زانو قطع کردن برای خطای پزشکی اینا به کنار ۲ هفتس تنفس مصنوعی داره با دستگاه ۲هفته هم کمای مصنوعی گذاشتنش عفونت شدید گرفته بود خونش و پاش

الان گفتن عفونتش کم شده داروهای کمای مصنوعی و خواب اور رو نمیدن بهش 

هوشیاری ادم نرمال ۱۵ هست الان بابام ۱۰ تا ۱۲ هست 

کسیو داشتید با این هوشیاری؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا کمکش کنه ان شاءالله 

برادر من هوشیاریش تا 5 هم رفت خدا بزرگه

عمومم تا 3 رفت ولی برگشت خداروشکر، ماشاالله پدر شما خوبه ان شاءالله کامل سلامتیشونو به دست بیارن

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بله یکی از عزیزانم هوشیاری پنج بود برگشت از کما دو ماه بیمارستان بود و تصادف خیلی وحشتناک کرده بود الانم زنده است و داره زندگی میکنه الهی که پدر عزیز شما هم این بلایا از سرشون بگذره گلم و زودتر سلامتی‌شان برگرده الهی امین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

ان شاالله به حق امام زمان عج شفای کامل پیدا کنن به زودی زود.

عزیزم نذر امام زمان عج بکن.نذر پدر ومادرشون امام حسن عسکری ع و حضرت نرجس خاتون س بکن.امام الان ماایشون هستن.کمکت میکنن ان شاالله واسطه شفای پدرتون میشن.ایشون خیلی مهربونن.

باهاشون درد دل کن و شفای پدرتونو از خدا ب واسطه امام زمان عج واهل بیت وشهدابخواه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
ریختن قطره جامع مرزنجوش یا قطره بنفشه کنجدی داخل بینی هوشیاری را بالا می بره طوره بریزی که از یینی ...

صرفا جهت ...

چیزی هست تحت عنوان سدخونی-مغزی که مانع عبور هر نوع ماده ای خارجی به مغز میشه. فقط ملکول گلوکز، اکسیژن و مقدار بسیار محدودی از داروها با فرمول شیمیایی خاص میتونن عبور کنن.

و این جور تجویزها فقط ممکنه شرایط بیماری که الان خودش در وضعیت بحرانیه رو بدتر کنه. بعد دور از جوون پدر ایشون طوریش میشه و میگن خطای پزشکی. اما نمیگن رفتیم به عنوان ملاقات چی کارا کردیم یا بیمار در چه شرایطی بود...

پدرش در کمای مصنوعی هست. یعنی کنترل شده است. به زودی با کاهش سطح دارو در خون، هوشیاری بالا می‌ره 

صرفا جهت ...چیزی هست تحت عنوان سدخونی-مغزی که مانع عبور هر نوع ماده ای خارجی به مغز میشه. فقط ملکول ...

این تجویزاز خودم نبود که بزرگترین اطبا طب سنتی و اسلامی این دارو را تجویز میکنن برای بیمار کما رفته