2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست
دیگ واقعا باید جدی باشم من تو یه خونواده بزرگ شدم اصلن نمیدونم نداری چیه الان چندماه عقد کردم خیلی س ...

اگر درس میخونی سفت وسخت بگیر درستو به جایی برسی

این معلومه خانوادش براش اولوییته ...وگرنه که هر جوونی باید ب فکر خودش و آیندش باشه..

اونا تورو انتخاب کردن چون میگن بچه ای و راحت تر از پسرشون پول میگیرن چون از نظر خودشون تو متوجه نمی ...

خیلی حالم بده به خدا😭هم سن سالا من الان توی دنیای بچگی خودشونن من یک ساعته دارم اشک میریزم نمیتونم حتی با مامانمم درد دل کنم چون مامانم راضی نمیشد من همه چیزو بپذیرفتن قبول کردم چون عاشق بودم 😭😭😭 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر درس میخونی سفت وسخت بگیر درستو به جایی برسیاین معلومه خانوادش براش اولوییته ...وگرنه که هر جوونی ...

😭من ۱۵ سال بابام جوری بزرگم کرد بهترین مدرسه بهترین پول تو جیبی به خاطر نداری اون حتی مدرسه رو ول کردم  من که انقد درسم خوب بود چون بعد عقد دیگ روم نمیشد از بابام هزاری بگیریم 😭😭

من همش ۱۶ سالم اصلا ‌سیاست ندارم واقعا خیلی مغرم بچس دارم سکتع میکنم وقتی میبینم همه درامدش و اونا م ...

اخه  مگه  قرار بوده  قحطی  بیاد  که  تو  ۱۶ سالگی  اینطوری  ازدواج  کردی

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
😭من ۱۵ سال بابام جوری بزرگم کرد بهترین مدرسه بهترین پول تو جیبی به خاطر نداری اون حتی مدرسه رو ول ک ...

تو همین راهو پیش بگیر حالا که درست خوبه ادامش بده..

به بابات بگو قرضه ازت میگیرم پسش میدم پولو ..

کاش میفهمیدی پول حرف اولو میزنه این خیلی مهمه ...

برای ما خانما البته ...

تو همین راهو پیش بگیر حالا که درست خوبه ادامش بده..به بابات بگو قرضه ازت میگیرم پسش میدم پولو ..کاش ...

😭اصن عشق کاری بم کرد الان اومدم به حال خودم نمیدونممم‌کجام چکار میکنم چه بلایی دارم سر زندگیم میارم ولی چون خودم بودم و خونوادم راضی نمیشدن😭یه جوریی نشون میدم که انگار من خشبخت ترین ادمم در حالی که به جای اینکه الان بهترین دوران زندگیم باشه هرشب بالشتم خیس از بس فکر خیال دارم 

😭😭😭😭

دیونه  بودی  به  خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
😭😭😭😭

حداقل برو  درستو  ادامه  بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😭اصن عشق کاری بم کرد الان اومدم به حال خودم نمیدونممم‌کجام چکار میکنم چه بلایی دارم سر زندگیم میارم ...

خب بسه دیگه بزار کنار هرچی گریه کردی ..

الان باید بلند شی ..

من الان کارشناسیمو گرفتم میخوام واس استخدامی بخونم..

تو هم میتونی..

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
خب بسه دیگه بزار کنار هرچی گریه کردی ..الان باید بلند شی ..من الان کارشناسیمو گرفتم میخوام واس استخد ...

😭😭خیلی پشیمونم که درس ول کردم دقیق  یه روز قبل عقدم دیگ نرفتم مدرسه الانم نمیشه برم ثبت نام کنم سال دیگ ام که عروسی کردیم و  نمیزارع ذیگ😭