2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم بخدا الکی دل نبستم اما اون اصلا دوسم نداشت از اولشم من به خودم قول میدم فراموشش کنم دیگه براش ...

درود ب شرف اون پسر شیر پاک خورده ک از روز اول گولت نزده حاجی این جلو چش من مث سگ زار میزد ک دوسم داره کلی پخش کرده بود پیش خانواده و رفیقام یهو ولم کرد میفهمی چقد ضایع شدم؟؟؟

والا من تو حضوری فیسشو میدیدم اوقم میگرف با این انتخابم خسیس و زشت و بد ترکیب بود خودش میدونه چقد از ...

خب پس بی خیال شو اتفاقا خوبه واست که تجربه بشه و دیکه گول نخوری

هر کسی واقعا بخوادت و لایقت باشه مثل بچه آدم میاد خواستگاری و مثل مرد وایمیسته 

پس دیگه سر سنگین و دست نیافتنی نشون بده خودتو تا همه رو جذب کنی

نه منظورم اینه اینا همش حرفه برای من همیشگی رفت

خب منم منظورم اینه ک اونایی ک خداحافظی نمیکنن بیشتر وقتا واقعی میرن دلیل نمیشه ک اونایی ک خداحافظی نمیکنن برگردن 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

درود ب شرف اون پسر شیر پاک خورده ک از روز اول گولت نزده حاجی این جلو چش من مث سگ زار میزد ک دوسم دار ...

ضایع چی خب اگر پشیمون شده بوده چرا یکباره رفته ببین حالش خوبه ازش خبر داری اصلا زندست؟

چی بگم بخدا الکی دل نبستم اما اون اصلا دوسم نداشت از اولشم من به خودم قول میدم فراموشش کنم دیگه براش ...

بیا یه راهکار تضمینی بهت بدم 

خب شما جدا شدین و راه برگشتی نیست درسته!

پس بیا اینجوری فکر کن

با خودت تو ذهنت تصور کن دور از جونش حالا😁

فوت شده 

بعد هروقت دلت براش تنگ شد یا شیطون گولت زد خواستی بری بهش پیام بدی 

هی با خودت مرور کن مثلا محمد فوت شد دیگه نیست هیچ راه دسترسی بهش ندارم

اگرم بخوام هی الکی غصه بخورم فایده ای نداره وقتی هیچ وجودی روی زمین نداره😉

هربار که دلت لرزید یا یادش افتادی اینو با خودت مرور کن

بعد مغز یجوریه بعد از دست دادن عزیزانت فقط خاطرات خوبو مرور میکنه و میاره جلو چشات که بیشتر باعث میشه ناراحت شی

هروقت حس کردی یاد خوبیاش افتادی سریع به کارهایی که درحقت به بدی انجام داده فکر کن و ازش متنفر شو 

همین🎀🩷

متاهل🧸

درود ب شرف اون پسر شیر پاک خورده ک از روز اول گولت نزده حاجی این جلو چش من مث سگ زار میزد ک دوسم دار ...

نههه اسی میگم یه جوری رفت انگار از اول دوسم نداشت فقط فیلم بازی میکرد 

نمیدونی گریه میکرد مثل ابر بهار منو ول نکنیاااا.. بعد خودش دلم کرد 

راست میگی بخدا چقد زور داره آدم حس میکنه خرمون کردن دور از جونت

ایششششش لاشی ب تمام معنا بوده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

خب پس بی خیال شو اتفاقا خوبه واست که تجربه بشه و دیکه گول نخوریهر کسی واقعا بخوادت و لایقت باشه مثل ...

متاسفانه از اینکه بخاطر درس تو هیج رابطه ای نبودم باعث شد گول این دوزاری رو بخورم مخصوصا ک مارمولک و زبون باز خوبی بود وگرنه مبخاستم برم تو رابطه هزار هزار بهتر از این هس حتی خاستگارش چ برسه ب رل

بیا یه راهکار تضمینی بهت بدم خب شما جدا شدین و راه برگشتی نیست درسته!پس بیا اینجوری فکر کنبا خودت تو ...

دقیقا اسمشم محمد بود 😂😎

واییی خیلی خوب بود این راهکار مرسی مهربونممم😍🥺 از امروز اینی که گفتیو انجام میدم 

پسره روانی من حسودی میکردم به دخترای دورش میگفت شکاکی 

نههه اسی میگم یه جوری رفت انگار از اول دوسم نداشت فقط فیلم بازی میکرد نمیدونی گریه میکرد مثل ابر بها ...

خوبه کامل درکم میکنی 

بزور میان با التماست یکم ترحم و توجهتو جلب میکنن بعد همون موقع ولت میکنن این ب خالم رفیقام مادرم همه میومد التماس گریه زاری ک عاشقمه بعد تو اوج کلا خطشو عوض کرد چقد من ضایع شدم ک هنوزم بابام میخنده میگ همتون گول خوردید