2777
2789

سلام اجیای قشنگم قبلا گرفتار بودم مشکل بدی داشتم یکی بهم گفت نذر کن تا ده روز زیارت عاشورا بخون من شروع کردم سر سه روز حاجت گرفتم الانم ی نذر دیگه ای دارم میخوام بخونم هرکسی حاجتی داره نیت کنه اسمشو بنویسه تا بخونم اسمشو بیارم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

انشاالله حاجت روا بشید برای شفای مرضیه دعا کنید ممنونم 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای رفع مشکل خواهرشوهرم دعا کن.مریمخدا هرچی بخوای ان شاءالله بهت بده

چشم

فداتشم عاقبتت بخیر باشه سلامت باشی از چشم بد ب دور باشین 

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

انشاالله حاجت روا بشید برای شفای مرضیه دعا کنید ممنونم 🌸

ب روی چشام. ایشالا خودتم عابت بخیر باشی و سلامت هرچز میخوای خدا همونو بهت بده

من هربار نذر کردم هیچوقت بهش نرسیدماما هربار که از ته قلبم از امام رضا چیزی خواستمخودش تاییدشو از خد ...

اگ خاستی اسم بگو بخونم برات

ب روی چشام. ایشالا خودتم عابت بخیر باشی و سلامت هرچز میخوای خدا همونو بهت بده

چشمتون بی بلا دست شما درد نکنه . همچنین 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

من همیشه نذر امام حسین میکنم در جا جواب داده برامنذرمم اینه میگم یا امام حسین اگه مشکلم حل بشه محرم ...

من ده روز خوندم ولی روز سومش حاجت گرفتم مادرمم روز دوم

اسم بگید بخونم براتون