2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم که فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 30 پست
اولا با استارتر بودم و ضرری به من ندارهدوما شماهم میتونستی نظر منو ببینی و رد شی😉

قصدم بحث کل انداختن نبود منظورم اینه کسی ک ب مجازی پناه میاره دردل کنه یعنی مجبوره وتنهاس

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
قصدم بحث کل انداختن نبود منظورم اینه کسی ک ب مجازی پناه میاره دردل کنه یعنی مجبوره وتنهاس

متوجهم ولی من کلا سوالم این بود این ساعات چرا اینقدر اینجور تاپیک ها زیاد میشه سوال بود برام نه بحث کردن

متاهل🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجهم ولی من کلا سوالم این بود این ساعات چرا اینقدر اینجور تاپیک ها زیاد میشه سوال بود برام نه بحث ...

متظرن طرف کپه شو بزاره بیان اینجا

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
متوجهم ولی من کلا سوالم این بود این ساعات چرا اینقدر اینجور تاپیک ها زیاد میشه سوال بود برام نه بحث ...

شبها ک موقع خوابه ذهن ما هی میره سمت افکار اینجوری بدی ها .ناملایمتی ها.دل شکستن ها .دور از جون بیشتر سکته ها هم در حالت خواب اتفاق میفته بار فشار روانی زیاده از نظرمن

❤ My love M❤💍
من باشم ب روش میارم که حواستو جم کن فلانی که من حواسم هس دس از پا خطا کنی حق طلاق دارم مهریه نفقه هم ...

همین کارو میکنم

ولی حالم بده

چقدر این چند ماه همه چی خوب بود وحالم خوب بود کاش چکش نمیکردم و بااین خیال خوش پیش میرفتم

چقدر زندگیمونم خوب شده بود چون ازته دل علاقه پیداکرده بودم

اما باچک کردن و فهمیدن این موضوع خیلی ازپا افتادم دوباره

کاش نمیفهمیدم

لعنت بهم ک چک کردم

همین کارو میکنمولی حالم بدهچقدر این چند ماه همه چی خوب بود وحالم خوب بود کاش چکش نمیکردم و بااین خیا ...

خودت الان داری حال خودتو بد میکنی ،تو قوی هسی تونسی حق طلاق بگیری کاری ک خیلیای دیگ جراتشو نداشتن و حقارت کشیدن،ی زمان خوشحال بودی پس بازم میتونی،همه اینارو با زبون خیلی محکم بهش بفهمون اشک و گریه و زاری کردی میزنمتا،خیلی مردونه بهش بگو بترسه ازت

❤ My love M❤💍
خودت الان داری حال خودتو بد میکنی ،تو قوی هسی تونسی حق طلاق بگیری کاری ک خیلیای دیگ جراتشو نداشتن و ...

به زنه هم پیام دادم وزنه اعتراف کرده ک تقریبا ۱۰ روز ۲ هفته باهم درارتباط بودن ویکی دوبار همو دیدن وبعدش تموم شد

زنه هم شوهرش مرده

وکلی حلالیت طلبید وگفت نمیدونستم شوهرت متاهله

ولی چ حلالیتی داغ ب دلم گذاشت

ن ب نظرم نگو

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

چراساعت ۲به بعد یادتون میاد شوهرتون اینجوریه؟!

چون آدما شبا بیشتر وقت فکر و خیال دارن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چرا

شخم زدن گذشته ها چ فایده ای داره آخه

جز جنگ اعصاب و ب هم ریختن آرامشت؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

شخم زدن گذشته ها چ فایده ای داره آخهجز جنگ اعصاب و ب هم ریختن آرامشت؟

چون بعدش میدونم شرمنده میشه و آرومترم میکنه و حرفایی میزنه ک شاید باعث بشه امیدی بگیرم به این زندگی 

وهمین باعث بشه بهتر بپذیرم و ازاین مرحله عبور کنم