2777
2789
عنوان

شوهرم استوری عاشقانه گذاشته ولی

882 بازدید | 63 پست

نوشته چون با منی ندارم هیچ غمی 🤍

نکته همین قاب سفید هستش 

که با کسی که قبلا عاشقش بوده بهم 

قلب سفید میدادن چون دختره پرسیده بود

چه رنگی دوست داری شوهرم گفته بود سفید 

این خانوم هم تو بیو قلب سفید گذاشت 

حالا شوهرم بعد مدت ها این استوری رو گذاشته 

بعدش فهمیدم دختره با پیج فیک فالو کرده 

هنوز به روی شوهرم نزدم 

یواشکی پیجش رو دارم حرف نمیزنن باهم ولی 

شوهرم می‌دونه اونه یه سری هم استوری عاشقانه 

غمگین گذاشته بود پرسیدم گفت همین جوری 

به نظرتون این استوری رو واسه اون گذاشته ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

والا چه عرض کنم

اصلا از قلل سفید استفاده نمی‌کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم برات... همین حس که نمیدونی خودش سخته

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
میخوام بگم اره میترسم ناراحتشی

حرف نمیزنن ولی انگار یه رابطه موازی دارن 

یکی از دوستای دختره دوست ما هستش 

یعنی دوسته دوستم ، می‌گفت همش خواب شوهر منو 

میبینه شوهرمم می‌گفت خوابش رو میبینم !

انگار بهم وصل هستن 

بمیرم برات... همین حس که نمیدونی خودش سخته

خدا نکنه آره واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

درد بزرگیه

اتفاقا خوشحال باشه اسمش تو شناسنامه اینه و اونم دیگ نیس .میشه درسش کرد 

میتونه هم بشینه غصه بخوره بگه ای شوهرم برااون گذاشته وای ننم وای بابام 

*خودم در مرحله ساختنم❤️

❤ My love M❤💍
به حس شیشمت اعتماد کن حس ششم یه زن هیچ وقت دروغ نمیگه و اگه شکی تو دلت هست بیخودی نیست با چیزهایی که ...

فازش چیه ؟

اگه دلتنگ هست چرا نمیره سمتش ؟