dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1222 عنوان اندیشه خونه بگیرم یانههههه 223 بازدید | 32 پست فاز۱اندیشه خوبه براخونه رهن کردن؟کیاااشنایی دارن دیروز | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 646 بستگی داره کارت کجاست رفت و آمد سخت نیاشه برات.چون به تهران عوارضی داره هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بایـد خودِتـو بِسـازی
dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1222 بستگی داره کارت کجاست رفت و آمد سخت نیاشه برات.چون به تهران عوارضی داره رفتوامدمهم هست برامن براهمسرم مهم نیست کارش شرکت سایپاست اون اصرارداره بریم اونجا...جوش چجوره عزیزم
چشم؛آبیشونم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 292 وای نمیشناسمبالاشهره؟پایین شهره؟ مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 646 رفتوامدمهم هست برامن براهمسرم مهم نیست کارش شرکت سایپاست اون اصرارداره بریم اونجا...جوش چجوره عزیزم من خودم فاز ۱۱پردیسم و نارمکم هستم.. اندیشه دوستمه چند باار خونش رفتم خوب بود.اما بنظرم فاز ۱۱ هم هواش تمیز تره هم ساکت تره هم به شرق تهران نزدیکه هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بایـد خودِتـو بِسـازی
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 646 وای نمیشناسمبالاشهره؟پایین شهره؟ خارج از شهره هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بایـد خودِتـو بِسـازی
dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1222 وای نمیشناسمبالاشهره؟پایین شهره؟ والانمیدونم عزیزم نزدیک کرجه
چشم؛آبیشونم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 292 خارج از شهره نزدیکای پاکدشت؟ارزونه؟ مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)
dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1222 من خودم فاز ۱۱پردیسم و نارمکم هستم.. اندیشه دوستمه چند باار خونش رفتم خوب بود.اما بنظرم فاز ۱۱ هم هو ... اخه عزیزم پردیس دوره ب محل کارهمسرم من شنیدم فاز۱اندیشع خوب نبس ازهیچ لحاظ خصوصاشلوغییش
چشم؛آبیشونم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 292 والانمیدونم عزیزم نزدیک کرجه اخه من پاکدشتم اندیشه شنیدم🥲😂 مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)
halgeyesabzzz عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1284 والانمیدونم عزیزم نزدیک کرجه ما فاز ۳ هستیم خیلییی منطقه آروم و با لولیه خدایی همسایه همون یکی از یکی فرهنگی ترقبلا محله دیگه بودیم تو همین فاز ۳ الان ۴ ساله یکی دیگه اومدیم هم اونجا هم اینجا عالیهساکت دنجولی فاز ۱ شنیدم خیلی شلوغه
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 26152 من چندین سال پیش فاز ۱ بودمخیابون هشتم بودیمدوازدهم غربی هم بودیمخیلی زیاد از همه قوم ها داخلشه و بد نیست خوبم نیست من چون بچه بودم خوب نمینونم نظر بدم اما هواش خوبه خودم خاطره خوب ندارم ازش
dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1222 ما فاز ۳ هستیم خیلییی منطقه آروم و با لولیه خدایی همسایه همون یکی از یکی فرهنگی ترقبلا محله دیگه بود ... ای عزیزم دستم ب دامنت میشع کمکم کنی چجورتوفازسه ازطریق گوشی دنبال خونه بگردم...هرچی دیوارمیزنم خونه هافاز۱فق میادبالا...شوهرم گییررداده فاز۱اعصابموخوردکرده خودمم خوشم نمیاداون سمت ...
dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1222 من چندین سال پیش فاز ۱ بودمخیابون هشتم بودیمدوازدهم غربی هم بودیمخیلی زیاد از همه قوم ها داخلشه و بد ... چ خاطره ی بدی ازش داری عزیزم