2777
2789
عنوان

حاملم یا نه

130 بازدید | 27 پست

۱۵ روزه عقب انداختم ۶ ماهه از سقطم میگزره این دوماه اخر که تو اقدام بودم یه بار ۳ زوز الان ۱۵ روز عقب انداختم با تمام علاعم بارداری. 

تورم و درد سین و حالت تهوع و همش خوابو درد للگنو و تکرر ادار و ترشح ولی بیبی چکم منفی بوده 

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

چنبار بیبی چک زدی؟ ادرار صبح بود؟ غلیظ بود؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چنبار بیبی چک زدی؟ ادرار صبح بود؟ غلیظ بود؟

دوبار زدم یکیش خراب بود دومی بد از ططهر بود منفی

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوبار زدم یکیش خراب بود دومی بد از ططهر بود منفی

بعد ظهر حساب نیس... مدیکور بزن با جیش صبح

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مگ از سقط نباید یکی دوسال بگذره تا بدن دوباره اماده شه؟سابقه تنبلی و کیست اینا نداری؟

نه من کورتاژ بودم و دکتر گفت اگه کورتاژ نبود بعد دوماه حالا که کورتاژه بعد ۵ ماه 

نه نداشتم

مگ از سقط نباید یکی دوسال بگذره تا بدن دوباره اماده شه؟سابقه تنبلی و کیست اینا نداری؟

کی گفته یکی دو سال؟؟؟؟!!؛؛؛

اونوق منی که سقط مکررم باید چندین سال طول بکشه

اگه خیلی کوچیک بود سه ماه اگه ماه های بالاتر بود ۶ ماه صبر کافیه

منم امروز مودم‌موعدمه ولی نشدم اصلااا هیچ دردی هم ندارم برعکس همیشهپریودمم همیشه آنتایم یا خود تاریخ ...

بیبی چک بزن هرچی به صلاحته ایشالله🩷

بعد ظهر حساب نیس... مدیکور بزن با جیش صبح

ممنون عزیزم

برا منم دعا کنید تنبلی دارم زود خوب شم و نی نی بیارم🫠

ایشالله عزیزم خدا دامنتو سبز کنه🩷