2777
2789
یا خدا رل فامیلی؟ از شجاعتتون خوشم‌اومد😳😂پایدار باشید ❤️من اومدم برم بیرون بابام و خواهرم و مامانم ...

دیگ باید بگذرونیم روزگارمونو بدون عشق نمیشه سر کرد😂چرا شجاعیم؟ کسی نمیفهمه باو بفهمنم یه کشیده آبدار لای گوش جفتمونه دیگ 😂

چرا انقد محدودت میکنن؟ باهاشون دعوا کن سلیطه باش

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هرچی زبون بسته ترباشی بیشتر خودشونو برات میگیرن پس صدااتو بنداز پشت گوشت و سلیطه باش😂

موافقم و تقصیر خودم شد که سلیطه بازی در نمیاوردم😂

مستقل هستی یعنی سرکار میری؟

اره هرچی زبون بسته ترباشی بیشتر خودشونو برات میگیرن پس صدااتو بنداز پشت گوشت و سلیطه باش😂

اگر این طورهه که هرکی خواست بره تو اتاق بخوابه ‌.....آره 

منم میرم .....آره 

😂😂😂😂😂 مگه من دست و پا چلفتی هستم والا 🙂😂🙂😂

😂😂😂❤️

دخترخالم میگه هروقت صداشونو می‌شنوم چند تا سرفه مصلحتی میکنم در اتاق خودمو با شدت باز میکنم کلید برق آشپز خونه رو با مشت روشن میکنم در یخچال و تا ته باز میکنم تا یک دقیقه که اون آلارم یخچال صدا بده بعد در کشور هاشو سفت به هم میکوبم تهش لیوان آب میخورم دوباره سرفه میکنم لیوان و تو سینک فرو میکنم و مثل خر قدم میزنم تا صداش به گوششون برسه و در اتاقمو محکم می‌بندم تا بفهمنن صداها چقدر میتونن آزار بدن🤣💔

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹