2777
2789
عنوان

این آقا قصدش ازدواجه

391 بازدید | 54 پست

یه آقا و خانمی ده ساله با هم ارتباط دارند 

دختره ۲۴ سالشه پسره هم ۳۲ 

میگه خیلی همو دوست دارن و اولین هم هستن 

پسره میگه صبر کن خانوادم رو راضی کنم 

ولی این وسط ها دو سال با زنی دیگه عقد بوده 

و به دوستم نگفته و بی سر و صدا هم طلاق گرفته 

بعد طلاق به دوستم گفته خانوادش اجبار کردن و 

نتونسته زندگی کنه اون دو سال هم با دوست من بوده 

حالا میگه به نظرتون منو میگیره ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خیانت کرده؟

به نظرت خیانته به دوستم گفته بهش دست نزدم 

مگه میشه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آقا زن داشتهچطور گفته اولین هم بودن؟

تو این ده سال که ارتباط داشتن این وسط ها 

زن گرفته و طلاق داده البته با دوست منم بوده 

این. واقعیه حالا؟

چرا نباید واقعی باشه ؟ چیش عجیبه ؟

دوستتم انقد احمقه ک اگه بگیره باهاش ازدواج میکنه؟

کاری ندارم ک خانواده اجبار کرد یا ولی هم زمان با دو نفر بودن اوج بی شرفیه و خیانت ب دونفر کرد هم زمان

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

به نظرت خیانته به دوستم گفته بهش دست نزدم مگه میشه ؟

هم به زنش هم به دوستت خیانت کزده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بحث ده ساله نمیتونم نظر بدم

سخته ؟

وقتی میبینم زنی این همه سال عمرشو با اما اگر و صبر کن به پای یکی میزاره غصه ام میگیره 

من شوهرم خانوادش راضی نمیشدن با اینکه پدرشو خیلی دوست داره ولی گفت تنها میام خاستگاری اونام مجبور شدن راضی بشن 

از ادمی که دوسال زیرابی رفته باید ترسید

دختره میگه هرگز شک نکردم زن داره