2777
2789
عنوان

تو گوشى همسرم وويس هم كلاسيشو كه دختره گوش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 79 پست
الان تو خودت يكى خيلييي عادي و خودمونى با شوهرت حرف بزنه كلى مسخره بازى و شوخى كنه برات اوكيه ؟ سوال ...

ولی بنظر من بذار شوهرت بدونه ک‌میدونی این دختره چجوری پیام‌ میده.. فقط اولش از سر جنگ وارد نشو ک‌ رفاقتی همه چیو بگه.بگو رفتم سر گوشیت از پیام دادن این دختره همکلاسیت حالم بهم خورد چ‌دختر جلف و‌عنیه.. اصن خوشم‌نمیاد اینجوری بات‌حرف بزنه تو‌خیلی خوب جوابشو‌دادی سرد و رسمی و‌دوست دارم بیشتر بی محلش کنی اشغالو🤨

ببین من به شخصه با حرف زدن همسرم با یه خانم مشکلی ندارم و محل کار همسرم خانم هست و خودمم کارم با آقایون در ارتباطه 

ولی از حرف زدن مهمتر اینه که چرا نباید شما رمز گوشی همسرتو بدونی؟؟؟؟🤔 و چرا باید روش حساس باشه و ... مگه چی داره توی گوشی؟؟؟

منو همسرم رمز گوشی همو می‌دونیم و گاها نیاز بشه استفاده میکنیم از گوشی هم چون چیزی تو گوشی پنهانی نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم سر همین مسخره بازیا نذاشت فوق لیسانسمو ادامه بدمتو رو خدا بیخیال شو چی شده مگه همه جای دنیا ...

اتفاقا بنظرم اسی بی دلیل دلش شور نمیخوره بعضی چیزهارو ادمها حس میکنن و جولوگیری میکنن و بیشتر اوقاتم درست از اب درمیاد 

کاش شما هم رعایت میکردی ک همسرت خیالش راحت باشه 

ولی مرد شکاک فرق داره ها اون دیگ مریضیه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره انقدبزنش تامغزش بریزه بیرون😂😂من ک بریم خیابون میبینم بلندبلندحرف میزنه رفتاراجلب توجهی میکنه

اره دقت کردی مودب تر و بلندتر حرف میزنن🤣🤣🤣ولی یچیز بگم شاید بازم بهم بخندی گاهی گوشیش زنگ میخوره میزاره ایفون  از نوع حرف زدن زنه میفهمم کرم داره بعد با شوهرم میرم پیش زنه اخه شغلش اینجوریه میبینم بعلهههه خانوم واقعا کرم داره اصلا ادم حس میکنه ها 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره دقت کردی مودب تر و بلندتر حرف میزنن🤣🤣🤣ولی یچیز بگم شاید بازم بهم بخندی گاهی گوشیش زنگ میخوره ...

خخخخخخ من بدم میادمیریم خیابون اینجوربلندحرف میزنه ورفتارایی نشون میده ک قصدخودنمایی داره سریع میزنم برجکش میگم هیییس🤣🤣یبارسراین هیییس گفتنم جنگمون شدگفت دیگه کروکورولال شم خخخخ

خخخخخخ من بدم میادمیریم خیابون اینجوربلندحرف میزنه ورفتارایی نشون میده ک قصدخودنمایی داره سریع میزنم ...

بگووووو ارههههه 

من ی کلمه رو سعی میکنه با ادا بگع به زنی انقدر اون کلمه رو تکرار میکنم خودش خجالت میکشه 🤣🤣🤣🤣

بگووووو ارههههه من ی کلمه رو سعی میکنه با ادا بگع به زنی انقدر اون کلمه رو تکرار میکنم خودش خجالت می ...

🤣🤣پس دیگ بجای هیس هیس اداشودرمیارم🤣🤣تاادم شه میدونی جالب کجاس اینه ک نمیدونم چراچن باره رفتیم بیرون بعدک اومدیم خونه انق ازم تعریف میکرداینم بگم تازه عقدیم خخخخ همش سه چهارباررفتیم بیرون انق تعزیف میکرددددد میگفتم واا این ک اینجورنبود چمیدونم چق خوشگلی فلاان

🤣🤣پس دیگ بجای هیس هیس اداشودرمیارم🤣🤣تاادم شه میدونی جالب کجاس اینه ک نمیدونم چراچن باره رفتیم بی ...

مردارو نمیشه شناخت 🤭

نمیدونم چ مرگشونه 

اتفاقا بنظرم اسی بی دلیل دلش شور نمیخوره بعضی چیزهارو ادمها حس میکنن و جولوگیری میکنن و بیشتر اوقاتم ...

چی رو رعایت میکردم؟

سوال و جواب درسی و جزوه گرفتن چیز طبیعیه وقتی تو رشتت هم جوری باشه که بیشتر همکلاسی هات پسر باشن کاری نمیشه کرد

از نظر من که صرفا استارتر حسادت میکنه وگرنه بنظر من دختره و همسرشون دنبال هدف خاصی نبودن 

بعدم وقتی با یکی زندگی میکنه باید بنا رو بر اعتماد بذاره نه که تا تقی به توقی میخوره به طرفش گیر بده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
چی رو رعایت میکردم؟سوال و جواب درسی و جزوه گرفتن چیز طبیعیه وقتی تو رشتت هم جوری باشه که بیشتر همکلا ...

حسادت ؟ 

استارتر ویسای دختررو گوش کردع و تشخیص داده غیر مناسب هست 

شما ن شوهر ایشونو میشناسی ن چت و ویسای اون دختر معلوم الحال و گوش کردی ک میگی حسادت میکنه 

حسادت واژه درستی نیست معلومه ک ادم به کسی ک به حریمش وارد بشه واکنش نشون میده حالا واکنشا فرق داره ی عده مثل اسی  و هنسر شما هوشیار و ی عده خوشبین 

فردا بیچاره تاپیک میزنه دختره عکس فرستاده بیا جمعش کن 

البته ک شوهرش بچه نیست خودش باید بفهمه ولی خوب شیطان اروم کارشو میکنه