اين تاپكيو من ديروزم زده بودم اگه تكراريه براتون نخونيد .. همسرم بعد چن سال برگشته سراغ درس و خيلى داره درس ميخونه و تلاش ميكنه روزاى امتحانا بقيه ازش جزوه ميگرفتن و خودش عادى برام تعريف ميكرد تا اينكه دو روز پيش گوشى همسرم جلوم باز مونده بود منم نتونستم طاقت بيارم بازش كردم ديدم يكى از چتاش دختر بوده رفتم داخلش نتونستم زياد بخونم ولى تا جايي كه خوندم دختره ازش جزوه خاسته بود بعد تشكر و اينا بعد وويس داده بود كه اره نميتونم بخونم حالم بده فلان غر ميزد من شوكههه شدم خيليم استرس داشتم شوهر يهو نياد بفهمه بعد شوهرم با حالت عادى نسبتا سرد جواب داده بود يه جا ديگه هم به همسرم گفت ميشه اينو برام توضيح بدى شوهرم گفته نه ببخشيد خيلى خوابم مياد ولى دختره خيلى حالتش خودمونى بود حالا سوالم اينكه واقعا من حساسم يا اين بده ؟ اصلا دخترى كه بفهمه طرف متاهله چطور روش ميشه وويس بفرسته انقدر عادى حرف بزنه
بعد سوال دومم اينكه دو روزه اصلا قرار ندارم ميخام باز برم تو چتاشون ولى رمز گوشيه همسرمو بلد نيستم و رو اين چيزا خيلى حساسه بفهمه بد جورى باهام قهر ميكنه به نظرتون اين كارو بكنم يا نه بيخيال شم شر نشه واسم ؟