2777
2789

چند روزه از شهرشون اومدن اینجا مسافرت و خونه ما یه امروز ظهر شوهرامون خونه نبودن با بچه ها داشتیم غذا میخوردیم اون یه پسر ۱۲ ساله داره دختر منم خیلی کوچولوعه خیلی از حرفا رو درست نمیتونه بگه خلاصه همینجوری که نشسته بودیم دختر یهو گفت خاله چرا نمیرید خونتون چرا خونه ما میخوابین از غذای ما رو میخورین 

اینو که گفت دختر خالم باد کرد قشنگ غذاشو نصفه گذاشت سر حرف یه بچه و تا الانم فقط تیکه انداخته درست حرف نمیزنه اصلا قرار بود یکشنبه برن ولی امشب دیدم زیر گوش شوهرش می‌گفت فردا بریم اونم می‌گفت نمیشه کار دارم اینم بدتر لج میکرد می‌گفت حتما باید بریم اصلا بریم هتل قشنگ مثل بچه های لوس رفتار می‌کنه به شوهرمم که گفتم میگه تو باید معذرت خواهی میکردی جلوش الکی بچه رو دعوا میکردی آروم بشه ولی اون اصلا فرصت نداد من چیزی بگم گوش نمیده به حرفام شامم از بیرون گرفت با پسرش خوردن 

بنظرتون چکار کنم؟🫤

ببین منم بودم ناراحت میشدم

و حتما تا الان رفته بودم

اصلا لوس بودن نیست ادم عزت نفسش به خطر میوفته

خیلی سخته واقعا

به نظر منم ازش عذرخواهی میکردی بهتر بود

من جای تو بودم صادقانه میگفتم بچه حرف بدی زده و ما دوست داریم باشی و ببخشید ناراحت شدی

به دخترمم حتما میگفتم حرفش درست نبوده

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بدشاید فک میکنه این حرفارو شما وهمسرتون زدین بچتونم تکرارکرد 

ولی رفتارشون خیلی زنندس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وای 

چقدر به جاش خجالت شدم 

من بودم اصصصلا نمیموندم دیگه 

کاش تو همون لحظه اقدامی میکردی 

درسته بچه س

اما خب طرف فکر می‌کنه شاید حرفی پشت سرشون زده شده که بچه میگه 

به قولی

حرف راست رو از بچه بپرس....

اگه منم بودم شاید به شوخی ردش میکردم اما تو دلم آشوب بپا میشه آدم یه درصد هم که احتمال بده  شاید صاحبخونه پیش خودشون تعریف کردن این حرفا رو وبچه هم شنیده  وتکرار کرده  حس  خیلی خیلی بدی بهش دست میده 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
وای چقدر به جاش خجالت شدم من بودم اصصصلا نمیموندم دیگه کاش تو همون لحظه اقدامی میکردی درسته بچه ساما ...

من واقعا هیچ وقت همچنین حرفی نزدم اصلا خودمم تعجب کردم که دخترم اینجوری گفت یهویی شد همه چی اونم سریع بلند شد رفت تو قیافه نزاشت چیزی بگم می‌خوام باهاش حرف بزنم اصلا حرف نمیزنه که خیلی باهم صمیمی هستیم باید بفهمه من اینجوری نمیگم پشت سرش 

من واقعا هیچ وقت همچنین حرفی نزدم اصلا خودمم تعجب کردم که دخترم اینجوری گفت یهویی شد همه چی اونم سری ...

وااای ما هر وقت میرفتیم خونه خواهرم دختر خواهر کوچولوم میگفت کی میرین خونتون😂

خیلی از بچه ها اینو میگن و خب بچه ان دیگه منظور و کنایه که ندارن فقط میخوان واقعا بدونن کی میرژم یا واقعا چرا خونه اونا غذا میخوریم 😂

از دختر خاله ت عذر خواهی کن و بگو بخدا ما همچین حرفی نزدیم و این کلا پیش خودش میخاد بدونه کی میرین از مادر بزرگاش که میان اینجا هم همینو میپرسه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

واقعیتش دخترت حرف قشنگی نزده

به هر حال اگه به عنوان مهمان پذیرفتیش نباید شاهد بی احترامی کردن بهش هم باشی

چون دخترت کوچیکه خودت باید عذر خواهی میکردی و جریان رو جمع میکردی

سکوتت اون لحظه یه جورایی مهر تائید بوده به حرف دخترت

و خب به هر حال اونم الان معذبه