2777
2789
عنوان

دلم با نامزدم نیست😔🤦‍♀️

732 بازدید | 77 پست

اول اینکه دوستیم هنوز

قرارمون ازدواجه و از طرف اون بیشتر هم 

بچها کل دارایی و پس اندازش ۳۰۰ تومن در نظر بگیرید با یه پژو و یه کار با حقوق ۱۴ تومن ک شغل درست درمونی هم نیست 🤦‍♀️

خانوادش ادمای خیلی خوبی هستن 

خودش خیلی دوسم داره ، همه کاری میکنه ، من اصلا اندازه اون عاشق نیستم ، بشدتت هوامو‌داره ، ینی یجوری بین منو و اطرافیانش فرق میزاره که همه میدونن چقدر منو میخواد ، پسر چشم و دل پاکیه ، رو راست و صادقه🤦‍♀️

ولی من مشکل اصلیم راستش پوله🤦‍♀️🤦‍♀️

پسر با جنمی و با عرضه ایی هست ولی من واقعا همه فکر و زندگیم شده اینکه طرف پولدار باشه😔🤦‍♀️

نمیدونم چی کنم ، خودشم اصلا منو ول نمیکنه بره ، هرکاری کردم نرفته

گیر کردم بچها😔

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیفشهوضعش متوسطه ، بد نیس کهاینک اینقد میخادت مهم تره

خودمم سر همین فقط پا بند شدم

یکی دوستداشتنش 

یکی اینکه بشدتت بشدتت ادم مورد اعتمادیه ، یعنی اندازه چشمام و حتی از خانوادم بیشتر بهش اعتماددارم ، تو هر زمینه ایی از دوست و رفیق و خانواده اتقدر براش حرف میزنم و مطمعنم ازش ک حد نداره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اگر اینجوریه ک میگی پس از دستش نده

مردی ک زنو بخواد و ب پاش بمونه کم پیدا میشه

پول میاد و میره این عشقه ک‌میمونه

پولم مهمه ها نمیگم اصلا مهم نیس فقط کافیه خدایی نکرده ادم‌مریض بشه اونوقت میفهمه پول چی هست ولی ایشون بالاخره جوونه حتما تلاش میکنه شاید شغلشو عوض کرد یا حالاهرچی و درامدش زیاد شد کسی ازاینده خبر نداره

حیفه اخه، حالا اگه پولدار بود اما خون به دلت میکرد خوشحال میشدی؟ به این فکر کن دو یه خونه ساده شاد باشی بهتره یا تو سه قصر هر روز گریه کنی و غصه بخوری

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

خودت هم یه کاری دست و پا کن باهم بگذرونید خب خونه نداره؟

نه خونه نداره

می‌دونی چیه خیلی فرقه بین پسر بی پول و پسر بی عرضه ، اولی شاید الان اونقد پول نداشته باشه ولی عرضشو داره دومی برعکس عرضه هیچیو نداره و امیدی بهش نیست...

خودت دیگه ببین کدومشه؟

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁