mechoneyasal مدیر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 عنوان همون کاربری هستم که به کراشم اعتراف کردم کراشم برگشت ولی | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 34 پست کراشم برگشت ولی این بار من ردش کردمتا ثابت کنم غرور چیز کمی نیستخلاصه که دختر ها حواستون به خودتون باشه دیروز | 02:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mechoneyasal مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 همون یارو؟ اسمش چی بود؟یه اسم عجیب داشت😂اهاااا کمیلللل اره عزیزم همون آقای کمیل🤣
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5940 منم اینکارو کردم البته من بهش پیشنهاد نداده بودم چن ماه روش کراش بودم و منتظر ک بیاد پیام بده اخرش پیام داد و گف روت کراشم و بریم بیرون و...باهاش حرف زدم فرداش پیام نداد یه هفته بعدش پیام داد ریدم بهش انفالو ریمو ... من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 15183 اره عزیزم همون آقای کمیل🤣 وای خوبش کردیمن خیلی حرص خوردم از کاراتواقعا اون شخص لیاقتتو نداشت
mechoneyasal مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 منم اینکارو کردم البته من بهش پیشنهاد نداده بودم چن ماه روش کراش بودم و منتظر ک بیاد پیام بده اخرش پ ... من برای طرف کادو خریدم گفت ببر بهزیستیحالم ازش بهم میخوره
hiciiiii عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1077 من برای طرف کادو خریدم گفت ببر بهزیستیحالم ازش بهم میخوره طرف چیکاره بود
mechoneyasal مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 وای خوبش کردیمن خیلی حرص خوردم از کاراتواقعا اون شخص لیاقتتو نداشت اره میگفت کادو هاش رو ببرم بهزیستی بدمغرور کاذب داشت فقط همین
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 10236 من برای طرف کادو خریدم گفت ببر بهزیستیحالم ازش بهم میخوره چه عنتر آذین،ن هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
mechoneyasal مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 طرف چیکاره بود مثل خودمدانشجوی مهندسی مکانیک
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5940 من برای طرف کادو خریدم گفت ببر بهزیستیحالم ازش بهم میخوره پسرا لیاقت اینکه بهشون نگاه بکنی ندارن ..باااور کن ندارن چ برسه کادومن ب این پی بردم و دیگ گفتم گوه بخورم رو کسی کراش بزنم .بزار اونا التمااسم کنن من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
mechoneyasal مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 پسرا لیاقت اینکه بهشون نگاه بکنی ندارن ..باااور کن ندارن چ برسه کادومن ب این پی بردم و دیگ گفتم گوه ... حق
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 15183 اره میگفت کادو هاش رو ببرم بهزیستی بدمغرور کاذب داشت فقط همین بابا این پسرایی که اول جوونی فاز مذهبی دارن همشون اینطورنتو توهمن کلا...بهشون بها نده...برو با پسری که شخصیتش ادمیزادی باشه
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 10236 هر کسی لیاقت محبت نداره... درسته اینم دوربرداشته فک کرده کیه الان تو نشستی باچشم گریان منتظرشخوب کردی بلاک کردیتا ادبشه آذین،ن هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت