2777
2789
عنوان

بیاید اسم شوهر آیندم حدس بزنید از ظاهرشم بگیدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 337 پست
نامرد نشین بیاین تاپیکم دو سه نفر بگن کافیه دلم آروم میشه

من نامرد نیستم 

فقط تجربه ندارم😅نمیخوام حق الناس گردنم باشه😅🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غضنفر. چاق . دماغ پر از پشم با اروغای مشتی بعد دوغ و پیاز. بیکار و الاف.. پیش مادر شوهر فولاد زره هم ...

ن دیگه دیر گفتی طرف ممده😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

غضنفر. چاق . دماغ پر از پشم با اروغای مشتی بعد دوغ و پیاز. بیکار و الاف.. پیش مادر شوهر فولاد زره هم ...

نه تاکجا اشتباه تا کجا غفلت🤣

ممده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

نگو  الان حالش بد میشه میپره ها 😭😅

ن دیگه دیر گفتی طرف ممده😂

به اون میگه حالمون بهم زدین 

جواب پیامای مارو نمیده😭🤣

پس من چیکار کنم کسایی ک تجربه دارن بگن من فکرم خرابه نمیتونم بخوابم صبح هم باید زود بیدار شم درس دار ...

عزیزم بسپر ب خدا و با اطرافیانت مشورت کن بت ی بزرگتری ک حس میکنی عاقل تر هست ایشالا ک خیر باشه الانم فکرشو نکن برو بخواب ❤️

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

به اون میگه حالمون بهم زدین جواب پیامای مارو نمیده😭🤣

ای بابا ای بابا 😞