2777
2789
عنوان

ترس از دست دادن عزیزان

421 بازدید | 53 پست

چطوری باهاش کنار بیام؟ همش میترسم کسایی ک دوستشون دارم ی بلایی سرشون بیاد

خصوصا بابام چون بی نهایت عاشق بابامم 

هروقت از سر کار بر میگرده قلبم پر میکشه براش🥲

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

وای منم

من با روانشناس هم ک حرف زدم فایده نداشت

فقط‌گفت تو خیلی لوسی و وابسته واسه همین اینجوری

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هستن تمام وجودمون رو براشون بذاریم 

وقتی رفتن خدا یه فرد مهربون دیگه برامون قرار میده 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
من عین شمام

خیلیا اینجورین

میترسم انقدر بهش فکر کنم تا جذبش کنم

تا هستن تمام وجودمون رو براشون بذاریم وقتی رفتن خدا یه فرد مهربون دیگه برامون قرار میده

وای نه هیچکس نمیتونه جای اونا رو بگیره😭کسی مث بابام میتونه باشه

all the bright placeاین فیلم رو ببین برای من تاثیر داشت

ممنون گلم

وای نه هیچکس نمیتونه جای اونا رو بگیره😭کسی مث بابام میتونه باشه

گلم به این موضوع زیاد فکر نکن تا خدایی نکرده سرت نیاد ببین کائنات جذب میشن ها

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
تا هستن تمام وجودمون رو براشون بذاریم وقتی رفتن خدا یه فرد مهربون دیگه برامون قرار میده

اما من پدرم جلوچشمم رفت ازبچگی زیر پتو اشک ریختم همش استرس مامانمو داشتم اونم رفت وهییییچ کس جز خواهرم اونقدر دوستم نداره وقتی فک میکنم باورم نمیشه من که بچگیم اونقدر شلوغ بودم حالا نه پدر دارم نه مادر