2777
2789
عنوان

دختر عموم تنها و بی کسه

161 بازدید | 8 پست

پدر مادرش فوت کردن .حدود ۴۵ سالشه ولی خوب مونده .دوتا پسر داره ک زن گرفتن و شوهرش کارش ماموریتیه

حس میکنم خیلی تنهاست .و از این تنهایی خوشحال نیست .خیلی غم رو دلشه. خودش معلمه و وقتش صرف شغلش میشه 

خیلی ماهه .با این ک خیلی ازم بزرگتره ولی دوس دارم یه کاری براش بکنم .نمیدونم چیکار کنم .با کسی رفت و آمد نداره حتی 

اگ وضع مالیش خوبه منو به سرپرستی بگیره

اندازه ۶ نفر براش حرف مینزم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه پسردایی دارم کلاس سوم ابتداییه..باباش فوت شده و مامانش خیلی قبلنا ولش کرده رفته..الان پیش مامان بزرگ و بابابزرگمن..همش فک میکنم این بنده خداها پیرن اگه یچیزیشون چیه این میخاد چی کنه..بعد اون زندگی تشکیل داده میگی تنهاس؟

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین
تو از کجا میدونی از شرایطش ناراضیه شاید خودش از سبک زندگیش راضی باشه

پیش عمه ام داشت درد و دل میکرد منم شنیدم . از قبلم میدونستم اینطوریه ولی نمیدونستم ب این شدته

یه پسردایی دارم کلاس سوم ابتداییه..باباش فوت شده و مامانش خیلی قبلنا ولش کرده رفته..الان پیش مامان ب ...

میدونی چیه . پسر دایی شماهم تنهاست .انشالله خدا پشت و پناهش باشه ولی گاهی وقتا آدم با وجود بودن آدمای اطرافش دلش تنها میشه .یه حسی ک انگار کسی نیست

میدونی چیه . پسر دایی شماهم تنهاست .انشالله خدا پشت و پناهش باشه ولی گاهی وقتا آدم با وجود بودن آدما ...

بازخداروشکر شاغل بودن و داشتن فرزند و همسر حتی یادشونم باعث دلگرمیشه

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین