2777
2789

کمک کنید

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد خودتون یا کلا منفی بین هستید؟

هم خودم هم بقیه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

هم خودم هم بقیه

ریشه اش بر می گرده به سالهای اول کودکی...از اطرافیان آسیب دیدی و به تدریج پذیرفتی من بد هستم، بقیه بد هستند و جهان جای بدی هست...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ریشه اش بر می گرده به سالهای اول کودکی...از اطرافیان آسیب دیدی و به تدریج پذیرفتی من بد هستم، بقیه ب ...

راستش تاپیک های خود سایت 

راستش تاپیک های خود سایت

اگر جدیدا دچار این مشکل شدید که راه حلش ساده تر هست. دوری از این سایت و هر سوشیال مدیایی که حس منفی میده. سعی کنید اخبار را فقط در حد تيتر بخونید و نه عمقی. از دوستان، فیلم، کتاب ها و حتی موسیقی که حس منفی میده دوری کنید‌. یعنی مطالبی که وارد ذهنتون میشه را فیل تر کنید.

و اینکه حتما خودتون را با چیزهای مفیدتری مشغول کنید: ورزش، یادگیری یک مهارت جدید، هنر، زبان، کتاب ها و فیلم های مثبت و امید بخش

اگر جدیدا دچار این مشکل شدید که راه حلش ساده تر هست. دوری از این سایت و هر سوشیال مدیایی که حس منفی ...

کاشکی همون موقعه ای که کاربری دوم رو آخرتی شهریور زدم کسی می گفت الان من حس کنجکاوی و تحقیق دارم ببینم کی درسته که بده

کاشکی همون موقعه ای که کاربری دوم رو آخرتی شهریور زدم کسی می گفت الان من حس کنجکاوی و تحقیق دارم ببی ...

دست خودم نیست    باید معما های آزار دهنده حل بشه

کاشکی همون موقعه ای که کاربری دوم رو آخرتی شهریور زدم کسی می گفت الان من حس کنجکاوی و تحقیق دارم ببی ...

در کل مطالب اینجا را زیاد جدی نگیرید. همه چیز واقعیت نداره...حس کنجکاوی و تحقیق را بگذارید برای امور مهمتر، جایی که در زندگی به دردتون بخوره...مثلا شناخت خودتون و خوداگاهی

در کل مطالب اینجا را زیاد جدی نگیرید. همه چیز واقعیت نداره...حس کنجکاوی و تحقیق را بگذارید برای امور ...

برای اونم هست