2777
2789

دوستان عزیز مادرشوهرمن حدود ۸۰ سالشونه و بسیار زحمتکش و مهربون ❤️

وقتی خونشون جمع میشیم ۷ تا عروس هستیم که البته من عقدم 

و ۴ تاخواهرشوهرامم هستن 

جاریام و خواهرشوهرامم عروسا و دختراشون دهه هفتادی و هشتادی هستن بزرگن 

خب مسلما اینهمه آدم نمیتونن توآشپزخونه باشن 

و بیشتر عروس اولی و سومی+یکی از خواهرشوهرام کارمیکنن 

منم چون مادرشون پیره زشته که بشینم انگار ولی واقعا کاربهم نمیرسه 😂 شوهرمم میگه بزار زنداداشام کنن ولشون کن تودیرتربیابشین سرسفره 

واحد شوهرمم طبقه بالاس تا شام تموم میشه میگه فاطمه برو بالا لباس چرکای منو جداکن اخرشب مصرف برقا پایینه ماشین لباسشوییو روشن کنیم 

و اینجوری توقع داره من جیم بزنم ولی نمیشه که تابلوعه زن جماعت متوجه میشه قشنگ 

من چکار کنم که هم کوزت نشم هم بخاطر ۴تا کمک کردن از چشم نیفتم و زشت نباشه ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اندازه خودت کمک کن عزیزم. نه کمتر نه بیشتر. خیلی درست نیست همه بار روی دوش دو سه نفر باشه. یه بارم شما برو به یکی شون بگو بشین. ولی نه که هربار بری.

یا اگر واقعا نمیذارن توی پهن کردن و جمع کردن سفره شما کمک کن.

از حرفهای شوهرت خوشم نیومد ، کلا مگه یه مهمونی چقدر کار میخواد هر کی یه گوشه رو بگیره تموم میشه اسمش میشه همکاری 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱